banner171

Usta: Gaziosmanpaşa'da Hizmet kalitemizi konuşturacağız

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta çalışmalarını ziyaret ve yürüyüşlerle sürdürüyor.

Usta: Gaziosmanpaşa'da Hizmet kalitemizi konuşturacağız
 Hürriyet ve Yeni Mahalle’de büyük bir katılımla Sevgi Yürüyüşü gerçekleştiren Usta, vatandaşların ve esnafın yoğun desteğiyle gücüne güç atarak çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ve sokakları adım adım gezen Usta, vatandaşlara karanfil takdim ederek proje kitapçıklarını dağıtıyor. 
Kapalı caddede vatandaşlara seslenen Usta, ‘Vatandaşlarımızın göstermiş oldukları ilgi, samimiyet ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Gaziosmanpaşa’yı değiştirmek daha da güzelleştirmek için geliyoruz. Vatandaşımızla, esnafımızla, derneklerimizle, vakıflarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya gelerek Gaziosmanpaşa’nın sorunlarını birlikte bulup ortak akıl ve fikirle sorunları birlikte çözeceğiz. Esnaf ve vatandaşlarımızla iç içe olup onları belirli aralıklarla ziyaret ederek dertlerini, sorunlarını bizzat kendilerinden dinleyeceğiz.



Belediyeyi vatandaşın ayağına getirerek hizmet noktasında Gaziosmanpaşa için neler gerekiyorsa hızlı bir şekilde yapacağız. Ulaşımdaki problemleri, trafik sorununu çözüme kavuşturarak, güncelleştirilen kentsel dönüşüm ile çocuklara, hanımlara ve tüm halkımıza hizmet verecek sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Gaziosmanpaşa yaşanabilir, modern kent haline getireceğiz. Birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde omuz omuza ilçemizi daha güzel günlere beraber taşıyacağız. 30 Mart seçimleri sadece bir yerel seçim değil bir demokrasi mücadelesidir. Milletin iradesine sahip çıkma meselesidir. İnşallah 30 Mart’ta bu coşku ve heyecanımızı kutlayarak artık Gaziosmanpaşa’da hizmet kalitemizi konuşturacağız.’ Dedi.
Kentsel Dönüşüm ile ilgili bilgilendirme toplantıları ve ev ziyaretlerini de sürdüren Usta, seçime sayılı günler kala esnaf ve vatandaşların desteğini alarak çalışmalarına devam ediyor.

Yaşlılar Haftası unutulmadı

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, 24 Mart Yaşlılar Haftası için düzenlenen yemeğe katıldı. Pirdal, masaları dolaşarak misafirleri selamladı. Gecenin sonunda ilçe teşkilatı ve mahalle teşkilatlarında görev almış büyüklere, destek ve emekleri için plaket verildi.     

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153