banner171

Gaziosmanpaşa'nın Sevilen Sayılan İsmi İsmail ŞATIROĞLU İle röportaj: Gaziosmanpaşa’nın sevilen sayılan isimlerinden biri olan İsmail ŞATIROĞLU İle röportaj

 1.İsmail Bey Kendinizi Kısaca Tanıtır mısınız?
1959 yılında İstanbul’da doğdum .İstanbul  Vefa Lisesi mezunuyum  30 yıldır  Küçükköy’de İnşaat ve Yapı Malzemeleri ticaretinin yanı sıra ,sosyal ve siyasal yaşamın içerisinde de aktif olarak yer almış  bir iş adamıyım.
insana yatırımın en doğru yatırım olduğuna inanan biri olarak Şafak Hastaneleri Grubu ile birlikte  yıllardır edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi eğitim alanına aktarmayı uygun bulduk.Bu doğrultuda halen kurucusu olduğum Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesini açtık.Bundan sonrada yapacağımız yeni yatırımlarla çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamayı planlıyoruz.
 
2. Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Ne Zaman Açıldı?
Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi,2013 yılında Küçükköy-Gaziosmanpaşa’da eğitim öğretime başladı.
Ülkemizde son yıllarda sağlık sektörü hızla büyümekte, özel ve devlet hastanelerinin sayısı her geçen gün artmaktadır. Buna paralel olarak sağlık sektöründe çalışacak nitelikli insanlara olan ihtiyaç da çoğalmaktadır.
''Sağlık Eğitiminde Şafak Vakti'' sloganıyla yola çıkan ve sağlık eğitimine farklı bir bakış açısı getiren,geleceğin güler yüzlü,şefkatli,çalışkan,alanında uzman ve vizyon sahibi sağlık personellerini yetiştirmeyi kendine ilke edinen Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılında Gaziosmanpaşa'da faaliyete başlamıştır.
3. Öğrenci Kapasitesiniz Nedir?
Okulumuz 1000 Öğrenci kapasiteli olup ilk yılımızda 330 öğrenci aldık.
4. Anadolu Sağlık Meslek Lisesine Girmek için Öğrencilerde Aradığınız Kriterler Nelerdir?
8.Sınıfı bitiren öğrenciler okulumuzun 9.sınıfına aşağıda belirtilen kriterler doğrultusunda kayıt yaptırabilirler.
Okulumuza kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin sağlık alanında çalışmalarına engel olacak herhangi bir rahatsızlığı olmamalı ve bunu sağlık raporuyla belgelendirmeleri gerekmektedir.
Bunun yanı sıra sevgi, şefkat,hoşgörü,sabır gibi insani değerlere sahip olmalı.
En önemli kriterlerimizden biri de öğrencilerin Sağlık Meslek Lisemizi kendi istekleriyle ve sevdikleri için tercih etmeleri. Bölümlerimize aile baskısıyla değil de kendi isteğiyle kayıt olan öğrencilerin başarısının çok daha   yüksek olduğunu görüyoruz.
 
5.Neden Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi?
Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi de Şafak Hastaneleri tarafından sağlık sektörünün nitelikli personel ihtiyacını karşılamak üzere açılmış bir okuldur. Bu sebeple Sağlık alanında eğitim almak isteyen bir öğrenci için en mantıklı ve doğru tercihin hastaneleri olan bir okul olduğuna inanıyoruz.
Okulumuz bölgemizde hastaneleri olan tek sağlık meslek lisesidir. Avrupa Şafak Hastanesi,500 Evler Şafak Hastanesi,Ataköy Hastanesi,Anadolu Hastaneleri Grubu ve Tıp merkezleriyle  öğrencilerimiz için hem staj hem iş imkanlarını bünyesinde barındırmaktadır.
Hastanelerimizin her türlü alt yapısı eğitimleri süresince öğrencilerimizin hizmetindedir.
En ufak bir sağlık probleminde bile yanı başlarında okullarına ait hastanelerinin olması hem öğrencilerimize hem ailelerimize güven vermektedir.
Hastanelerimizin doktorları,hemşireleri öğrencilerimizin en iyi eğitimi almaları için daima okulumuza destek olmakta ve bizlerle birlikte hareket etmektedirler.
Öğrencilerimizin kariyer planlarını yaparak  mezuniyetleri sonrası gerek kendi hastanelerimizde gerekse diğer sağlık  kuruluşlarında uygun çalışma imkanları oluşturuyoruz.
Öğrencilerimize kendi bünyemizde üniversiteye hazırlık kursları veriyor ve onları üniversiteye yerleştirmek için 9.sınıftan başlayan özel bir program uyguluyoruz.
 

6. Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesini Ayrıcalıklı Kılan Nedir?
Sosyal olmayan, içine kapanık,kendini ifade edemeyen bireylerin günümüz dünyasında kendine iyi bir yer bulması çok zor.
Sosyal kulüplerimiz öğrencilerimizin kendilerini ifade etme,organizasyon yapabilme,birlikte hareket edebilme özelliklerini geliştirmelerini sağlıyor. Bu sayede öğrencilerimiz bulundukları her ortamda aktif,sorumluluk alabilen ve lider özellikler sergileyen bireyler olarak öne çıkıyor.
İYİ BİR KARİYER İÇİN YABANCI DİL OLMAZSA OLMAZ
9.sınıftan itibaren üniversiteye hazırlık programımızla birlikte ileri seviyede İngilizce öğretiyoruz.
Teoride olduğu kadar pratikte de başarılı olan öğrencilerimiz hem özel hem meslek yaşamlarında daha avantajlı konumda oldukları gibi, İngilizce eğitim yapan üniversitelerin hazırlık sınıfını atlama
imkanına da sahip olabiliyorlar.
 
BUNUN MÜJDESİNİ GPHABER ARACILIGIYLA DUYURUYORUZ;GAZİOSMANPAŞAMIZA YENİ BİR OKUL DAHA KAZANDIRIYORUZ!!!
ÖZEL ŞAFAK ANADOLU LİSESİ AÇILIYOR!!!
 
Şafak Eğitim Kurumları Bünyesinde 2014 -2015 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacak olan
Özel Şafak Anadolu Lisesi , Akademik kariyer düşünen ve üniversite okumak isteyen çocuklarımıza uygun ödeme koşullarıyla en kaliteli eğitimi vermeyi planlamaktadır.
 
Bu sayede Şafak Eğitim Kurumlarına gelen öğrenciler yetenekleri doğrultusunda Anadolu Sağlık Meslek Lisemizi ya da Anadolu Lisemizi tercih etme şansına sahip olabilecekler.
 
Anadolu Lisemize kayıt yaptıracak öğrenciler,onlar için hazırlanmış yeni öğretim programımız sayesinde hem KOLEJ EĞİTİMİ alacak hem de 9.sınıftan başlayan ÜNİVERSİTE HAZIRLIK programımız  sayesinde ,sınavlara en etkin biçimde hazırlanıp   hayallerindeki üniversiteyi kazanabilecek akademik yeterliliğe sahip olacaklar.

banner208

banner148

banner150

banner153