banner171

15 yaşındaki kızın internette başına gelen akılalmaz olay

Adana'da 46 yaşındaki S. A., internette tanıştığı arkadaşı tarafından eroin bağımlısı haline getirilen 15 yaşındaki kızı Ç.'nin kurtarılması için yardım istedi.

15 yaşındaki kızın internette başına gelen akılalmaz olay
 Acılı anne, "Ne olur kızımı bu zehirden kurtarın. Yoksa gözlerimin önünde ölecek" diye yalvardı.

"MAKBULE HAYATINI KARARTTI"

S. A., 13 yıl önce 25 yıllık eşi M. R.'yi kaybedince 3'ü kız, 5 çocuğuna hem annelik hem babalık yaptı. Ancak, çocukları büyüdükçe sorunları da büyümeye başladı. İlköğretim 7'inci sınıfa giden küçük kızı Ç. internette Makbule isimli bir kız ile tanıştıktan sonra hayatı alt üst oldu. Okula gitmemeye, derslerine çalışmaz oldu. Sık sık evden kaçıp Makbule'nin yanına gidip onda kalmaya başladı.

"ÇİLEM, EROİN BAĞIMLISI OLDU"

Anne S., her kaçışında kızını bulup eve getirdi ancak bir türlü bu kaçışlara engel olamadı. Sonunda kızının eroin bağımlısı olduğunu öğrenince şoka girdi, dünyası karardı.

"KIZIMI KURTARIN"

Ç., 10 gün önce yine evden kaçtı. Annesi polise başvurarak Ç.'yi bulabildi. Kızının her geçen gün uyuşturucu yüzünden ölüme doğru gitmesine kahrolan anne S., yetkililerden yardım istedi. Kızı Ç. ile artık baş edemediğini belirten anne S., "Kızım arkadaş kurbanı oldu. Daha önce okuluna gidip, derslerine çalışan bir kızdı. Ne zaman internette Makbule isimli kızla tanıştı, ondan sonra hayatı karardı. Kızımı uyuşturucuya alıştırdılar. Eroin bağımlısı olmuş. Kızım gözlerimin önünde her geçen gün eriyor, ölüme gidiyor. Çaresizlik içindeyim. Ne olur kızımı bu zehirden kurtarın. Bana yardımcı olun. Başbakanımızdan, Adana Valimizden bana yardımcı olmasını istiyorum. Kızımı tedavi ettirsinler" dedi.
Habertürk 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2012, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153