banner171

Acun Ilıcalı: Başbakan'a özel sempatim var

Acun Ilıcalı canlı yayında Başbakan Erdoğan'a duyduğu hayranlığı anlattı. Acun Ilıcalı Başbakan Erdoğan'a özel bir sempatisi olduğunu ifade etti.

Acun Ilıcalı: Başbakan'a özel sempatim var
 Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı Başbakan Erdoğan’la aralarındaki ilişkiyi anlattı. Acun Ilıcalı Başbakan Erdoğan’a karşı özel bir sempatisi olduğunu söyleyerek, AK Parti mensubu olmadığını ifade etti.
Bir televizyon programına katılan Acun Ilıcalı hayatına dair özel açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan ile arasının iyi olduğu gözlenen Acun Ilıcalı, Erdoğan’a karşı özel bir sempatisi olduğunu açıkladı. Acun Ilıcalı, "Ben AK Parti mensubu değilim. Ama Başbakanımıza göre şahsi bir sempatim var. Olduğu gibi, bir insan olduğunu düşünüyorum" sözleriyle Başbakan Erdoğan’a duyduğu hayranlığı dile getirdi.

Başbakan Erdoğan’ın “Ecdadımız Muhteşem Yüzyıl dizisinde anlatıldığı gibi değil” sözleriyle başlayan tartışma ile ilgili de konuşan Acun Ilıcalı, diziyi çok sık izlemediğini ifade ederek görüş belirtmekten uzak durdu.

Türk halkının en çok izlediği programların yapımcısı olan Acun Ilıcalı, ülke dışında bir prodüksiyon yapıp, orada da bir numara olmak gibi bir hayali olduğunu anlattı. Acun Ilıcalı "Amerika'da program yapsam, orada da zirveye oynarım. Bu işin matematiği her yerde aynıdır" diyerek iddiasını ortaya koydu.gazete5

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2012, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153