banner171

Boğaziçi Köprüsü'nde yürek burkan feryat

Boğaziçi Köprüsü'nde dün intihar etmek isteyen bir taksi şoförü babasının acı dolu feryadını duyunca kendine geldi ve atlamaktan vazgeçti.

Boğaziçi Köprüsü'nde yürek burkan feryat
 Boğaziçi Köprüsü'nde intihar etmek isteyen bir taksici beklemediği bir anda, 'Oğlum' diye bir feryat duydu. 
Bir anda köprüde trafik durdu. Vatandaşlar Emrah G. 'yi intihardan vazgeçirmeye çalışıyordu. Biri “Derdin nedir? Paraysa cebimde ne varsa hemen vereceğim” diyordu. 

Bir diğeri “Sıkıntın her neyse çözeriz sakın kendini bırakma” diye yalvarıyordu. Emrah kendini bırakacaktı ki vatandaşlar koluna yapıştı. 

Tam o sırada da “Oğlum” diye bir feryat duyuldu. 

AKIL ALMAZ TESADÜF 

Emrah 'ın yine taksici olan babası köprünün karşı tarafından geçerken oğlunun aracını ve kalabalığı görünce oraya koşmuştu. 

“Bırakmayın onu” diye bağırdı. 

HAYATA DÖNDÜĞÜ AN 

Babasının sesini duyan Emrah direnmekten vazgeçti. Korkuluklardan içeri çekildiğinde yarı baygın haldeydi. Bir kişi elindeki su şişesini Emrah 'a verdi. 

Oğlunun kurtulduğunu gören baba koşup ona sarıldı. İbrahim G. oğlunu eve götürmek istiyordu. Ancak polisler geldi, Emrah 'ı ekip arabasına bindirip karakola götürdü. Baba da polis aracının peşinden gitti. 

EMRAH YAŞAMAYI SEÇTİ 

Emrah G., Arnavutköy Polis Merkezi 'nde ifade verdikten sonra babası İbrahim G. ile birlikte Ataşehir 'deki evine gitti. İbrahim G. oğlunun intihar teşebbüsüyle ilgili, “Aile içi bir neden. Tedavi olması gerekiyor. Daha fazla konuşacak bir şey de yok” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2012, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153