banner171

GÜL'DEN MUHTEŞEM YÜZYIL AÇIKLAMASI

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili Cumhurbaşkanı Gül'den üstü kapalı bir açıklama geldi. Direk isim kullanmayan Gül, bakın neler söyledi?

GÜL'DEN MUHTEŞEM YÜZYIL AÇIKLAMASI
 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya’da Köşkü’nde Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri töreninde yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın eleştirdiği "Muhteşem Yüzyıl" ilgili üstü kapalı açıklamalarda bulundu.
"BU SEVİNDİRİCİ BİRŞEY"

Gül’ün törende yaptığı konuşmada, “Başta Osmanlı tarihi olmak üzere geçmiş, merak ve ilgi konusu olmaya başladı. Artık sinemalarda, filmlerde, dizilerde, hikayelerde tarihincanlandırılmaya başlandığını ve tarihten çok büyük esin kaynağı olduğunu görüyoruz. Bu çok sevindirici, sevinilecek bir şey” sözleri dikkat çekti.
 
''TARİH TEKERRÜRDEN İBARET''
 
Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri, Çankaya Köşkü’nde Gül’ün ev sahipliğinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Gül, törende özetle şöyle konuştu:
“Tarih tekerrürden ibaret sözü vardır. Bugünlerde siyasi, sosyal bir çok önemli olayları yaşıyoruz. Bunların bir kısmı problemler şeklinde karşımıza çıkıyor. Bütün bunların başarılı bir çözümle aşılması, önümüzde sorun olmaktan çıkması için tarihten çok güzel bazı derslerin de alınması gerekiyor."

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2012, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153