banner171

Kavga ihbarına gitti ama...

Kavga ihbarına gitti ama...

Kavga ihbarına gitti ama...

Gaziantep Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım Ekipler Amirliği'nde görevli Polis Memuru arkadaşları Yıldıray Keskin'e sürpriz bir doğum günü kutlaması hazırladı. Kavga ihbarına giden Keskin, ailesinin de katıldığı sürprizle karşılaşınca duygusal anlar yaşadı.

Toplum destekli polisler sürpriz doğum günü kutlaması için önce polis memurunun eşi, çocukları ve mesai arkadaşlarını restauranta getirdi. Ardından da doğum günü pastası ve hediyeler hazırlandı. Hazırlıkları tamamlayan Toplum Destekli Polisler, 155 Polis İmdat telefonunu arayarak restaurantta kavga olduğu ihbarında bulundu. İhbar üzerine kavgaya müdahale için sevk edilen ekipte bulunan polis memuru Yıldıray Keskin, olay yerine geldiğindebir sürprizle karşılaştı. Kendisine hazırlanan doğum günü kutlamasını, eşi ve çocuklarını gören polis memuru duygusal anlar yaşadı.

Şaşkınlığı uzun süre üzerinden atamayan Keskin, duygularını gözyaşı dökerek dış avurdu. Mesai arkadaşları tarafından hazırlanan unutulmaz doğum gününde tebrikleri kabul eden Keskin'i ilk eşi ve çocukları tebrik etti. Doğum günü pastası üzerindeki mumları üfledikten sonra meslektaşlarının hediyelerini kabul eden polis memuru Yıldıray Keskin, sürpriz doğum günü kutlamasının ardından eşi ve çocukları ile restaurantta baş başa yemek yedi.

(CİHAN)

//www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1270123&title=kavga-ihbarina-gitti-ama

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153