banner171

Porsche'ye çarpan Doğan sürücüsü oturup ağladı

Porsche'ye çarpan ve 200 bin TL'lik masrafı duyunca gözyaşına boğulan Doğan sürücüsü hakkında, araçtaki küçük kızı yaraladığı gerekçesiyle de dava açıldı.

Porsche'ye çarpan Doğan sürücüsü oturup ağladı
 İstanbul Sarıyer'de Porsche marka araca çarptıktan sonra 200 bin TL hasar olduğunu duyunca gözyaşlarına boğulan Doğan marka araç sahibi Bilal Uslu ikinci şoku yaşadı. Savcılık, Bilal Uslu'nun, Porsche araçtaki 5 yaşındaki kız çocuğunu yaraladığı gerekçesiyle de yargılanması gerektiğine karar verdi. İşadamı Bülent Karani'nin eşi Ela Tapan Karani, otomobiliyle sahil yolundan evine gitmek isterken Bilal Uslu yönetimindeki araç ile kafa kafaya çarpışmıştı. Kazada lüks aracı büyük hasar gören Karani'nin 5 yaşındaki kızı Eda hafif şekilde yaralandı. 
'SATSAM BİLE ÖDEYEMEM' 
Kazada 'asli kusurlu ' olarak belirlenen Uslu'ya Porsche marka araca 200 bin TL zarar verdiği bildirildi. Uslu, gözyaşları içinde 'Aracımın kasko ve sigortası yok. Otomobilimi satsam hasarı ödeyemem ' dedi. Savcılık ise yürüttüğü soruşturma sonucunda Bilal Uslu'nun dikkatsizlik neticesinde Ela Tapan Karani'nin kızını yaraladığı gerekçesiyle de dava açtı. Taksirle bir kişinin yaralanmasına sebep olan Uslu, İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2012, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153