banner171

TBMM'de Davutoğlu'ndan gece yarısı sürprizi

TBMM'de Davutoğlu'ndan gece yarısı sürprizi

TBMM'de Davutoğlu'ndan gece yarısı sürprizi
 

Başbakan Ahmet Davutoğlu oylama esnasında Genel Kurul'a gelerek oylama işlemine katıldı.

Dün öğle saatlerinde TBMM'deki makam odasında, AK Parti milletvekillerini gruplar halinde ayrı ayrı kabul eden Davutoğlu, basına kapalı gerçekleştirilen görüşmeleri gece geç saatlere kadar sürdürdü. Davutoğlu'nun, milletvekilleriyle görüşmelerine bugün de devam etmeyi planladığı belirtildi. Başbakan Davutoğlu, kabullerin ardından, iktidar kulisinde kendisine eşlik eden bazı milletvekilleriyle de bir süre sohbet etti.

thumbs_b_c_82e3afbffa717b335e8cbce070f65547

ÇALIŞMALAR DEVAM ETTİ

Genel Kurul'da devam eden 2016 Yılı Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerinin dördüncü turunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Adalet Bakanlığı, Ceza ve İnfaz Kurumları İle Tutukevleri İş Yurtları Kurumu, Türkiye Adalet Akademisi ve Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu bütçeleri TBMM'de oylanarak kabul edildi.

DAVUTOĞLU GECE YARISI TBMM'DE OY KULLANDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, saat 00.30'da yapılan oylama işlemi esnasında Genel Kurul Salonuna gelerek AK Parti grubu sıralarına oturdu. Başbakan Davutoğlu, oylamalara da katıldı. Davutoğlu oylama işleminin tamamlanmasından sonra bütçeleri kabul edilen bakanlar ile tokalaştıktan sonra salondan ayrıldı.

davutoglu_9559

2_27

3_25

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153