banner171

Helal Olsun

 17.10.2012 saat 18:00 de G.O.Paşa Amatörler Birliğinin organize ettiği spor kulüplerine malzeme dağıtımı töreni kelimenin tam anlamıyla mükemmel geçti.

Tüm spor kulüplerimizin başkanları , yöneticileri , antrenörleri  ve sporcu kardeşlerimizle birlikte ailece biraradaydık.

Belediye Başkanı ve yardımcılarının törene katılmaları memnuniyetimizi arttırmış olup , laf ola beri gele hoşgeldiniz, teşekkür ederiz kelamlarıyla program geçiştirilmedi. Yıllardan beri arzu ettiğimiz , kaliteli malzeme , müsabakalara gidiş gelişi sağlayan araç sorunu , kentsel dönüşümle birlikte tesis sorunu , lokal sorunu , başarılı olan takımlara , lisanlı sporcusu  fazla olan takımlara yeni yerel yönetimler tasarısında yeralan nakdi destek projeleri bizleri adeta mest etti.

Bu işleri uzun soluklu yaşayanlardan biri olarak beni fazlasıyla memnun etti. Bizim kulübümüzün sezon açılışıyla birlikte her hafta üç maçı oluyor. Bu takımlara alınacak malzeme , maçlara giderken araçlara verilen paralar bizlerin canını fazlasıyla yakmaktaydı. Özellikle son dönemlerde maçlarımzın yüzde doksan beşine araç gelmekte. Düşünün haftada üç maç , her maça ortalama araç başına 100 tl verildiğinde her hafta 300 tl sadece araç maliyeti. Biz takım olarak 7 grupta müsabakalara katılmaktayız. Bunların malzemesi , aracı , suyu , hoca maaşı , üst üste koyun inanılmaz maaliyet , önceki yıllarda bu maliyete katlanamayan birçok kulüp alt yapıda birçok grupta liglere giremiyordu dolayısıyla çok sayıda lisanslı sporcumuz olamıyor birçok genç enerjilerini spor dışında kötü ortamlarda tüketiyordu.

Başarının ölçüsünüde Sn. Belediye Başkanı çok güzel ifade etti. Teknik anlamda , lisanslı sporcu sayısı analamında , ligdeki derecesi anlamında başarılı olan takımlara nakti yardım yapılacak. Yanımdaki yönetici arkadaşlarıma söyledim bu yapılanlar gerçek anlamda biz kulüpler adına bir devrimdir diye.

Siyasi görüşünüz ne olursa olsun. Ama yiğidi öldür hakkını ver. Bu kulüpçülük işini bilmeyenler dışarıdan atıp tutarlar. Bu işler zorun ötesinde çok zor birşey beyler. Çocuğunun rızkını buralara harcarsın , eşinin altının bozdurup buraya harcarsın onlarda yetmez bankalardan dünya kadar bireysel krediler çekip bu işlerin yapılması için harcarsın. Bundan sonra işte bu harcamalar olmayıp , malzeme , tesis ,araç ,federasyona , futbolcuya , hocaya verilecek nakdi ödemenin bir kısmıda destak olarak geldiğinde bu adam senin siyasi rakibin bile olsa sen bu adamı yere göğe siğdıramazsın.

Helal olsun sana Erhan Başkan. Helal Olsun sana Erhan Başkan. Helal olsun sana Erhan Başkan.

Bu sportif devrim diye adlandırdığım şeyler çocukluk yıllarından beri kafamda hep vardı. Birgün bir yerlerde yetkili olduğumda yapacaklarım işte bunlardı. Birde tesislerimizde paylaşmayı, biz kulüp yöneticileri yaptık mı herşey cuk diye yerine oturacak. Bizim kullandığımız halı sahada hizmet alan Sarıgöl Birlik Spor , Bağlarbaşı Spor , Şemsipaşa Spor , Fişek Spor kulüplerine paylaşımlarımız devam edecek olup talep eden kulüplerede tüm imkanlarımızı sunmaya her zaman hazırız. Buradan halı sahada eksik olan soyunma odalarımızın tamamlanması için Sn. Belediye Başkanımızdan bir isteğimiz olacak tır. Bu soyunma odalarının tamalanmasını hem kulübüm hemde diğer kulüpler adına istiyorum

Bu arada G.O.Paşa Amatörler Birliği Başkanı Murat YILMAZER arkadaşımıza da katkılarından emeklerinden, desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Taraftarların sloganları arasında olan Helal olsun sana !  Helal olsun ! sloganını Erhan Başkan için söylüyorum.

HELAL OLSUN SANA ERHAN BAŞKAN! HELAL OLSUN.

Ali ŞEN

YORUM EKLE
YORUMLAR
hüseyin meço
hüseyin meço - 12 yıl Önce

başkan herşey gönlünce olsun.başarılar kendiliğinden olmaz.spor kulüplerine bu katkıyı yapan herkese şükranlarımı sunarım.bu iyiliği yapanlara helal olsun.pazariçi gençliği adına sevindim.kolay gelsin.

banner208

banner148

banner150

banner153