banner171

2.bölge başkanları buluştu

2.bölge başkanları buluştu.

2.bölge başkanları buluştu
İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları’nın yılın ikinci toplantısı, Zeytinburnu Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yerel yönetimlerdeki başarılarını, halkla yaptıkları istişare toplantılarıyla güçlendiren belediye başkanları, iki ayda bir biraraya gelerek ilçelerinde yapılan projeleri değerlendiriyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu katıldı.

Başkanlar ilçelerinde yaptıkları projeleri ve çalışmaları anlatarak istişare toplantısı yaptı. 2010 Dünya Kültür Başkenti ünvanının ardından bu sene Dünya Spor Başkenti seçilen İstanbul'un, daha yaşanılır ve örnek şehir olma özelliğini devam ettirmesi için, ilçelerinde uyguladıkları proje ve çalışmalarını meslektaşlarıyla paylaşan Başkanlar, bu tür istişare toplantılarının verimlilik oranlarını artırdığını belirtti

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153