banner171

Aziz Babuşçu : SİYASETİ MİLLET İÇİN YAPIYORUZ

Büyükçekmece İlçe Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı Aziz Babuşcu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Aziz Babuşçu : SİYASETİ MİLLET İÇİN YAPIYORUZ

Büyükçekmece İlçe Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı Aziz Babuşcu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Büyükçekmece İlçe Başkanlığında yapılan toplantıya, İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, Büyükçekmece İlçe Başkanı Celal Babayiğit, Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, Büyükçekmece Eski İlçe Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte İstanbul teşkilatının her kademesinden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Aziz Babuşcu, “AK Parti’nin Büyükçekmece’deki hikâyesini yazan, bu sürece hizmeti, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyükçekmece bizim için çok önemli bir ilçe. Bizim 2014’te İstanbul’daki ideallerimizden biri de Ataşehir’i kazanmak ve Beylikdüzü, Avcılar, Büyükçekmece hattını oluşturmaktır. Bugüne kadar AK Parti’nin yerel yönetim anlayışını bu ilçelerle buluşturamadık. Bu durumun oluşmasında bizim de hatalarımız olmuştur. Ancak bu süreci ve hataları iyi bir şekilde değerlendirdik ve geleceğe umutla bakıyoruz. Buradaki teşkilat dinamiklerimizin 2014’e geri sayımın sürüdüğünün bilincinde olarak her günü dolu dolu çalışarak geçirmesi gerekir. Bunların dışında bir hesaba, mütalaaya yer yok. Teşkilatımızın birlik ve beraberlik içinde çalışarak Büyükçekmece’yi AK Parti’li bir belediyeyle tanıştıracağına inanıyorum.” dedi.

AK Parti’lilerin siyaset yapma gerekçesinin samimiyetle millete hizmet etmek olduğunu belirten Babuşcu sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz siyaseti yapma gerekçelerimizi ifade ederken AK Parti’nin kuruluşunda belirlenen ilkelerden bahsediyoruz. Bunlar benim de siyasette bulunmayı tercih etme sebeplerimdir. Biz siyaseti millet için, milletle beraber, milletin özüyle, ruhuyla, değerleriyle bütünleşerek yapıyoruz. Biz siyaseti milletten başka hiçbir meşruiyet kaynağı aramadan yapıyoruz. Biz bu partiyi başka bir yerlerden olur alarak kurmadık ve iktidara da böyle gelmedik. Başarımızın asıl sırrı buradadır. Hiçbir güce dayanmadık. Sadece milletimizin onayıyla siyaset yapıyoruz. Milletten başka hiçbir güce boyun eğmeden siyaset yapıyoruz. Siyasetteki biricik tatmin kaynağımız bu milletin dudaklarından dökülen hayır duasının sıcaklığıdır. Bizim başka bir derdimiz, hesabımız yok. Bunu partimizde en iyi temsil eden hiç şüphesiz Sayın Başbakanımızdır. Onun milletimizin duasına olan iştiyakını, samimiyetini, her vesileyle  ‘Hamdolsun’ demesinde görebilirsiniz. 

Milletimize hizmet ederken, iş yaparken samimiyete gölge düşürmemek gerekir.  Samimiyete gölge düştüğü an, bireysel hesapların öne çıktığı, hasbiliğin hesabiliğe dönüştüğü bir durum yaşanır. Bizim o şartlarda siyaset yapma imkânımız yoktur. Millete çalım atmamak gerekir.  Bu millet bize olan güvenini her defasında tekrarlayarak iktidara taşıdı. Millete çalım attığımız gün geçmiş siyasetçilerin akıbeti bizim başımıza da gelir. Ama biz samimiyet ekseninde bir yol yürümeye çalışıyoruz. Elbette hatalarımız oluyor. Ancak bizim hatalarımız bile samimiyetten kaynaklanmıştır. Biz üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz. Takdir milletimizindir.”

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153