banner171

AZİZ YILDIRIM CHP'DEN ADAY MI?

AZİZ YILDIRIM CHP'DEN ADAY MI?

AZİZ YILDIRIM CHP'DEN ADAY MI?

Aziz Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterileceği iddialarına CHP'li Atılgan cevap verdi...

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, ''(Aziz Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterileceği iddiaları) Ben koyu bir Beşiktaş taraftarıyım ama CHP kimi aday gösterirse, o her zaman benim adayımdır'' dedi.
 
Atılgan, partisinin Tokat İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden itibaren Türkiye'yi karış karış gezdiklerini söyledi.
 
Tokat'ta gelecek ay çevre illerin katılımıyla bölge toplantısı yapmayı planladıklarını belirten Atılgan, Tokat'taki sivil toplum kuruluşlarında görev yapan kadınları da bu toplantıya davet edeceklerini bildirdi.
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık teklifi götürüldüğü iddiasının hatırlatılması üzerine Atılgan, şöyle konuştu:
 
''Ben parti meclis üyesiyim. Daha çok erken, bu tür şeyler için. Her seçim döneminde, böyle isimler telaffuz edilir. Ama şu anda bilmiyorum. Partimizin merkezi yönetim kurulu toplanacak ve önümüzde daha 1,5 sene gibi bir süreç var. O süreçte çok değerli arkadaşlarımız aday adayı olacak. Onu partimizin üst kurulu değerlendirecek. Ben koyu bir Beşiktaş taraftarıyım ama CHP kimi aday gösterirse, o her zaman  benim adayımdır.''

Aktifhaber


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153