banner171

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA ŞİRİNTEPELİLERDEN TEŞEKKÜR

Her Mahallede birkaç gün süren Esnaf Ziyaretlerinde vatandaşlarla fikir alışverişlerinde bulunan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, bir senede yapılan icraatları masaya yatırarak, her yıl olduğu gibi çalışma arkadaşlarıyla Mahalle sakinlerinin karşısına geçip hesap veriyor.

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA ŞİRİNTEPELİLERDEN TEŞEKKÜR

Başkan Fazlı Kılıç’ın, toplumun her kesimini temsil eden kurum ve kuruluşlarla her yıl yamakta olduğu İstişare Toplantıları hız kesmeden devam ediyor. Cadde, Sokak ve Mahalle içlerinde hummalı çalışmalar hızla sürerken, Başkan da halkın içine karışarak yapılan çalışmaları muhtelif toplantılarla değerlendiriyor.

“Halk Meclisleri” İstişare Toplantılarının 7. si Şirintepe Mahallesinde yapıldı. 22 Mart 2012 Perşembe günü Gümüşhane Caddesinde bulunan Yayladere Köyü Derneğinde gerçekleştirilen toplantı, saat 20:00 da başladı. İlçe genelinde ve Şirintepe Mahallesinde yapılan Belediye çalışmaları görsel sunumla programa katılanlara izletildi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, her zaman olduğu gibi yine Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden oluşan çalışma arkadaşlarıyla vatandaşların huzuruna çıktı. İstişare Toplantısında ayrıca; İl Genel Meclis Üyesi Yasin Demirhan, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Bulut, Selim Akgün, Recai Varışlı ve Yusuf Karaca, AK Parti Mahalle Başkanları Memduh Aslan ve Ömer Tüzer, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yakup Doğanay, Şirintepe Mahalle Muhtarı Orhan Karagöz, Yayladere Köyü Dernek Başkanı Nejdet Kahraman ve Gümüşhane Spor Kulübü Başkanı Kurban Karagöz de hazır bulundular.

Açılış konuşmasını AK Parti Mahalle Başkanı Memduh Aslan yaptı. Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Memduh Aslan, davetlilere de “Hoş geldiniz” temennisinde bulundu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe ve Mahallede yapılan çalışmalara özet olarak değinerek, Kağıthane’nin İstanbul’un en hızlı gelişen İlçesi olduğunu vurguladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının ilçemizi de önemli ölçüde etkilediğini söyleyen Fazlı Kılıç, bu çalışmaların bölgemizi merkez konumuna getirdiğini vurguladı. Vatandaşlardan gelen soruları cevaplandıran Kılıç, Başbakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Mekânlarını toplantıya açan Yayladere Dernek Başkanına, Belediye çalışmalarında Mahalle sakinleriyle arada köprü oluşturan Muhtar Orhan Karagöz’e ve toplantıya katılan komşulara teşekkür etti.

Şirintepe Mahalle Muhtarı Orhan Karagöz de, sunumda Mahallelerinde yapılan çalışmaları izlediklerini dile getirerek, Belediye hizmetlerinden çok iyi yararlandıklarını ifade etti. Fazlı Kılıç ve çalışma arkadaşlarından memnuniyetini belirten Karagöz, Başkana ve emeği geçen herkese Şirintepeliler adına teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153