banner171

DOKUZUNCU HALK MECLİSİ İSTİŞARE TOPLANTISI ÇELİKTEPE MAHALLESİNDE YAPILDI

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, vatandaşlarla yaptığı istişare toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

DOKUZUNCU HALK MECLİSİ İSTİŞARE TOPLANTISI ÇELİKTEPE MAHALLESİNDE YAPILDI
Gündüz yapılan Esnaf Ziyaretlerinin ardından “Kadın Kent Gönüllüleri”nin düzenlemiş olduğu İstişare Toplantılarına da katılan Fazlı Kılıç, günün bütün yoğunluğuna rağmen mutat hale getirdiği Halk Meclislerine de devam ediyor.

Esnaf Ziyaretleri, Ev Sohbetleri, Hasta ve Taziye Ziyaretleri gibi nedenlerle devamlı halkın arasında olan Başkan, sabah saat 08:00 da makamında randevusuz olarak güne başlayıp, gecenin geç vakitlerine kadar mesaisine devam ediyor.

29 Mart Perşembe günü “Halk Meclisleri”nin 9. su Çeliktepe Mahallesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İnönü Caddesi Buhara Sokakta bulunan Yıldırım Düğün Salonundaki toplantı saat 20:30 da başladı. Başkan Fazlı Kılıç, Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin tamamıyla yine vatandaşların karşısında yerini aldı.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile katılırken, İl Genel Meclis Üyesi Murat Hazıroğlu, Belediye Meclis Üyeleri Gültekin Erdem, Derya Uzunboy, Meryem Karaköse ve Metin Osmanoğlu, Mahalle Başkanları Ramazan Kirazlı ve Yılmaz Karamanlı, Kadın Mahalle başkanları Melek Karasu ve İncilay Karataş, Mahalle Gençlik Kolları Başkanı Emre Özcan, Çeliktepe Mahalle Muhtarı Ahmet Karamanlı, AK Parti eski Meclis Üyesi Metin Zor, ODA Başkanları, STK Temsilcileri ve Kulüp Yöneticileri de programda yer aldılar.

Toplantı, “Mekansal Değişimler” CD si ve Çeliktepe mahallesinde yapılan Belediye çalışmalarının sunumuyla başladı. Mahalle başkanı Ramazan Kirazlı Açılış Konuşmasında, Mahallelerine getirilen Belediye hizmetlerinden dolayı Başkan Fazlı Kılıç’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçede yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak ve yapısal anlamda Kağıthane’nin % 20 sinin yenilendiğine vurgu yaparak, İstanbul’un İlçeleri arasında üst sıralarda yer aldıklarını söyledi. Çeliktepe Mahallesinde yapılan çalışmalara da değinen Başkan Fazlı Kılıç, davetlilerden gelen soruları da cevaplandırarak, Merkezi Hükümetten Mahallelerimize varana kadar emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çeliktepe Mahalle Muhtarı Ahmet Karamanlı, Muhtarlık döneminde 3. Halk Meclisini yaşadığını söyleyerek, Belediye çalışmalarından memnuniyetini dile getirdi. Çeşitli vesilelerle sık sık Başkanla bir araya geldiklerini söyleyen Karamanlı, Mahalle sakinleri adına Başkan Fazlı Kılıç’a teşekkür etti.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan da, bu toplantıların AK Parti Yerel Yönetimler anlayışının bir gereği olarak yapıldığını vurgulayarak, gerek Hükümet olarak ve gerekse Mahalli İdareler olarak güçlerini halkımızdan aldıklarının altını çizdi. Sami İlhan, Başbakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İlçe Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153