banner171

Erbakan Hoca'yı Anma Programı Düzenlenecek

26 Şubat Pazar Günü Öğle namazı sonrası Sultanahmet Camii’nde,ve tüm ilçelerin merkez camiilerinde tanınmış hocaefendilerin katılacağı bir programla Erbakan Hoca anılacak.

Erbakan Hoca'yı Anma Programı Düzenlenecek

Ülkemizin yetiştirdiği müstesna şahsiyetlerden birisi olup, özellikle son kırk yıla damgasını vurmuş bir isim olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anmanın toplumsal bir görev olduğu kanaatinden hareketle düzenlenen program, 26 Şubat 2012’de günü Sultanahmet Camii'nde yapılacak.

Arnqavutköy ve tüm ilçelerde 26 Şubat Pazar günü öğle namazını müteakip başlayacak olan programda merhum Erbakan Hoca’nın ruhuna hediye edilmek üzere hatimler okunacağı gibi, ülkemizin tanınmış ve çoğu uluslararası Kur’an-ı Kerim okuma yarışmalarında ödül kazanmış Hocaefendileri tarafından da aşr-ı şerifler okunarak, bir tür Kur’an Ziyafeti gerçekleştirilecek.

Ankara Hacı Bayram Camii İmam Hatibi Ahmet Karalı, Başakşehir Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, Süleymaniye Camii İmam Hatibi Ekrem Nalbant, Beyazıt Camii İmam Hatibi Suat Göztok, Zihni Paşa Camii İmam Hatibi Adem Karabay ve Hafız Bünyamin Aras’ın Kur’an-ı Kerim kıraat edecekleri programın sonunda, daha evvel yapılmış ve program sırasında yapılacak hatimlerin duasını da Sultanahmet Camii İmam Hatibi Emrullah Hatiboğlu yapacak.

İstanbul genelinde afiş, pankart, gazete, radyo ve TV üzerinden duyurusu yapılacak program, aynı anda uydudan yayına verilecek ve birçok ulusal, bölgesel ve yerel televizyon tarafından da canlı olarak yayınlanacak.

Ayrıca İstanbul Anadolu Gençlik Derneği tarafından organize edilecek olan "Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama Programı" aynı gün akşam 19:00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek etkinlikle devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153