banner171

“Tem'de İntihar Girişimcisi“ Çilesi

TEM otoyolu üzerindeki bir köprünün korkuluklarına çıkarak kendini aşağıya bırakacağını söyleyen kişi yüzünden TEM Samandıra mevkiinde yarım saati aşkın bir süre Ankara istikametine trafiğe kapandı.

“Tem'de İntihar Girişimcisi“ Çilesi
İntihar girişimi ihbarını alan polis 12 nolu köprüye geldi. Köprü korkuluklarından aşağıya atlayacağını söyleyen kişiyi ikna etmek polise düştü ama bu kolay olmadı. Bu sırada TEM Ankara istikametinde trafiğe kapatıldı. Olay yerine itfaiye çağrıldı. Polis İtfaiye ekiplerinin gelişini beklerken intihar girişimcisinin aşağı atlaması halinde zararı aza idirmek için üç kamyonu köprü altına dizerek mesajfeyi kısalttı ve bi çeşit minder oluşturdu.

Bütün bunlar yaşanırken, akmayan trafik giderek sıkıştı kuyruktaki araçların sayısı her dakika arttı. Sürücüler trafik çilesi yaşarken, adının Ali Yılmaz olduğu öğrenilen kişi, bir taraftan "atlarım" tehdidini sürdürürken diğer taraftan sigara içiyordu. Sıkışan trafikte ilerlemekte zorlanan itfaiye de kalan itfaiye aracı zor da olsa emniyet şeridenden olay yerine ulaştı. Yılmaz bir müdahaleye gerek kalmadan eyleminden vazgeçti ve korkuluklardan indi. Yaklaşık yarım saat süre dil döken polise sonunda inanan Yılmaz polis merkezine götürüldü. İntihar girişimcisinin ikna edlmesinin aradından yol yeniden trafiğe açıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153