banner171

Petek Dinçöz İmam Nikahı İle Yaşıyor

Can Tanrıyar'dan boşandıktan sonra tekrar birlikte yaşama kararı alan ve tekrar ayrılan Petek Dinçöz "resmi nikah yok fakat imam nikahı devam ediyor" dedi.

Petek Dinçöz İmam Nikahı İle Yaşıyor
 Ünlü televizyoncu Can Tanrıyar üç ay önce yazılı olarak ayrıldıklarını duyurduğu eski eşi Petek Dinçöz ile tam anlamıyla boşanamadıklarını açıkladı. Tanrıyar, Dinçöz’le 2 yıl önce resmen boşandıklarını ancak yaptıkları imam nikâhının hâlâ geçerli olduğunu söyledi. İmam nikâhının bozulması için Dinçöz’ün yüzüne karşı 3 kez ‘Boş ol’ demesi gerektiğini hatırlatan Tanrıyar, şunları söyledi:
 
“Onun abisi kalacağım”
“Bu konu üç aydır çözülemiyor. Biz resmen boşandık, kâğıt üzerinde. Ancak bir de imam nikâhımız var. Onun bitmesi için de bir şahit yanında bir araya gelip benim malum iki kelimeyi söylemem gerekiyor. Yani dini nikâhımız devam ediyor. Boşanamadık tamamen. Çünkü, defalarca aramama rağmen, Petek’le bu nikâhı bitirmek için buluşamadık. Yani görüşmesek de, bir türlü karı-koca ilişkimiz bitmedi. Ben bir an önce buluşup, imam nikâhımızı bitirip kendimi her bakımdan rahat hissetmek istiyorum. O da rahat olacak tabii ama niye direnç gösterdiğini anlamıyorum.”Milliyet

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2012, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153