banner171

Mustafa Sarıgül'e protesto şoku!

Cuma çıkışı vatandaş protesto etti Sarıgül, provokasyonlar konusunda uyardı.

Mustafa Sarıgül'e protesto şoku!
 İstanbul'da İSTOÇ'ta Cuma namazı kılan Mustafa Sarıgül'e tek kişilik protesto! Namaz çıkışında Sarıgül'e yaklaşan bir kişi CHP'yi dini istismar etmekle suçladı. Protestocu görevliler tarafından bölgeden uzaklaştırılırken Sarıgül, seçim yaklaştıkça bu tür organize eylemlerle üzerine gelineceğini bunun farkında olduklarını söyledi.
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, esnaf ziyareti için gittiği İSTOÇ’ta cuma namazı da kıldı. Mustafa Sarıgül, cami çıkışında Türkiye Değişim Hareketi il ve ilçe başkanları ile partililer tarafından karşılandı. Bu sırada camiden çıkan  bir vatandaş Sarıgül’e, "Sayın Sarıgül, yıllardır bu parti dini siyasete alet etmeyin diyordu. Şimdi ne oldu, dini siyasete alet ediyorsunuz. Yıllarca CHP böyle bağırdı" diye seslendi. 

UZAKLAŞTIRILDI

Bazı partililer Sarıgül’e seslenen vatandaşın yanına giderek tepki gösterirken, vatandaş cami bahçesinden uzaklaştırıldı.
 
"BU TÜR PROVOKASYONLAR YAPACAKLAR" 
 
Mustafa Sarıgül, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Bir gazetecinin cami çıkışında yaşanan olayı hatırlatarak, "Bu tepkiyi nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Mustafa Sarıgül, şöyle konuştu:

"Bizim üzerimize çok gelecekler ve provokasyon yapacaklar. Bazı şeyler planlı olarak yapılıyor ve biz onların hepsini biliyoruz. Mustafa Sarıgül cuma namazı çıkışı protesto edildi

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153