banner171

2-0’ı bulmalıyız

Beşiktaş derbisinde yeni transfer Sow’un sahada olacağını belirten F.Bahçe’nin hocası Aykut Kocaman futbolcularına, “İlk yarıda skoru 2-0’a getirmeliyiz” dedi.

2-0’ı bulmalıyız

Teknik direktör Aykut Kocaman gözünü kararttı... Beşiktaş’ın sakat ve cezalılar nedeniyle kısıtlı bir kadroyla sahaya çıkacak olmasını fırsat bilen Kocaman, ilk onbirini hücum ağırlıklı oyunculardan oluşturmayı planlıyor. Genç çalıştırıcı Moussa Sow’un yanı sıra Dia’yı da onbire koyacak. Orta sahanın solunda ise yine Stoch yer alacak. Aykut Kocaman, kaybedilen Samsunspormaçının ardından oyuncularınımotive etmek amacıyla tesislerde toplu ve birebir toplantılar yaparken, kendilerine olan güvenlerini zerre kaybetmemeleri gerektiklerini anlatıyor. Bunun yanı sıra da Beşiktaş karşısında Kocaman’ın futbolcularından istediği tek bir şey var: “Maçın ilk yarısında 2-0’ı bulalım.”

EMRE BUGÜN NETLEŞECEK

Beşiktaş derbisi öncesinde Aykut Kocaman’ı tedirgin eden konu düşüş gösteren savunma oyuncuları ve sakatların durumu. Ağrıları artan Emre Belözoğlu’nun durumu bugün netleşecek. Oynamazsa Selçuk forma giyecek. Gökhan Gönül de şüpheli. Bu arada Kocaman derbiyle ilgili olarak da dün LİG TV’ye “Rakibin eksik gelmesi, eğer bunu kullanacak yüksek konsantrasyona erişemezsek bizimiçin dezavantaja dönüşebilir. ‘Bumaçı kolay kazanacağız düşüncesi’ bizi sıkıntıya sokabilir” ifadesini kullandı.

Kocaman’ın 1 kaybı var

Beşiktaş ile oynanacak derbi maçta Aykut Kocaman, Sarı-Lacivertli takımın başında 8. derbisine çıkacak. Kocaman, takımını saha kenarından yönettiği 7 derbide sadece 1 kez yenilgi yaşadı. Genç çalıştırıcının yönetimindeki Fenerbahçe, ligde bu sezon Fiyapı İnönü Stadı’ndaki Beşiktaş derbisinden 2-2 berabere ayrılırken, TT Arena’da Galatasaray’a 3-1 yenildi.





Htspor/Necati/Mete

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153