banner171

Adnan Öztürk'ten çarpıcı açıklamalar

Galatasaray Başkan Yardımcısı, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Adnan Öztürk'ten çarpıcı açıklamalar
 Aydın Üniversitesi Risk ve Girişimcilik Okulu öğrencilerinin konuğu olan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Fatih Terim'e not verecek kadar bilgili olmadığı söyledi. Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde...

Aslanla, kaplanla kimse koşmaz

"Fatih Terim'in yöneticiliği hakkında fikir yürütmem mümkün değil. Yönettiği sektör ile benim uzmanlık ilişkim sııfır. Benim Fatih Terim'e not vermem için futbolcu olmam lazım. Uzmanı olmadığım bir konuda yorum yapmam. Son derece büyük bir tecrübe, başarılı. Türkiye'de futbol konusunda büyük bir marka. Yöneticiliği konusunda iyi midir kötü müdür bilemem. Aslanla, kaplanla kimse koşmaz. Hiyerarşi ile profesyonelliği kullanan kişi başarılı olur. Takımınıza, kulübünize sahip çıktığınız zaman, ben hata yapsam bile benim başımdaki adam telafi eder güveni verirseniz başarılı olursunuz. Sahadan ben sorumluyum dedim kıyamet koptu. Ben kimseyi yem olarak kullanmadım. Fatih Hoca da böyle yapıyor. 

Alex büyücü müymüş!

"FB, GS, TS, BJK, hiper önemli camialar... Buralardan çok yöneticiler, sporcular gelip geçti. Hiçbiri kulüpten daha büyük olamaz. Caimayla aktif görevi bittiği zaman gider. Bu dönemi içersinde büyücülük yapan varsa onu bilemem. Hiç kimse kurumların üstünde değildir."

Beşiktaş maçını Olimpiyat Stadı'nda oynayabiliriz

"Stadımızın zeminini mutlaka mükemmel hale getireceğiz. Beşiktaş maçının Olimpiyat Stadı'nda oynanması dahil onu da göz önün aldık. Yetişmeme ihtimali var. Egoist olmamak lazım. Galatasaray'ın Türkiye Kupası'ndan üzüntülüdür. Türk futbolu için karamsarlığıma biraz ilaç oldu. Türk futbolu için kazanç olduğunu düşünüyorum. Oradaki kardeşlerimin de alınlarından öpüyorum."

İnan Kıraç ile yakın mesai harcıyoruz

"İnan Kıraç konusuna geldiğimiz zaman; İnan Kıraç ile çok yakın mesai harcıyoruz. Şu anda başkan adayı olmayı düşünmüyorum. Bir kere özel hayatınızı, iş hayatınızı riske atıyorsunuz. Büyük zaman gerektiren şeyler. Bunlar 3 aylık 5 aylık işler değil. Bir daha ki seçimlerde düşünür müyüm çok da emin değilim. İzin de icazet de almayız kimseden. Bu yönetimin süresinin bitmesine epey zaman var. Bir buçuk sene çok uzun sene. Spor yöneticliği çok ciddi bir iş. Bir sektör olduğunu inanıyorum. Ben hazır cevaplılığı seviyorum. Bana da orta geliyor. Sadri Başkan'dan da güzel bir orta geldi. Sadri Başkan, Galatasaray Alex'i de alsın demiş. ÜnallBey de her zaman ki cevaptan olsun dedi ben de öyle dedim."

(DHA)

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2012, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153