banner171

Aziz Yıldırım çıldırdı! Kadıköy'de şok...

Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 19.şampiyonluğunu kutladığı esnada gergin anlar yaşandı. Sahneye gelen Aziz Yıldırım, Alex De Souza lehine tezahüratlarda bulunan Genç Fenerbahçeliler'e çok sinirlendi ve sert sözler sarfetti.

Aziz Yıldırım çıldırdı! Kadıköy'de şok...
 Fenerbahçe'nin kupa töreni öncesinde kurulu plartforma çıkan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tribünlerden yükselen Alex de Souza tezahüratları ve yuhalamalara sert tepki verdi.
Aziz Yıldırım, tepkilerin geldiği tribünlere dönerek, "Bu mutlu günde terbiyesizlik yapmayın. Sizleri bir daha bu stada sokmam. Paralı köpekler yeter artık. Alex de Souza'yı ben aldım. Sizler yuhalarken, faydası olacağını düşünerek takımda ben tuttum. Daha sonra Fenerbahçe'ye faydasını olmayacağını düşünerek gönderdim. Terbiyesizlik etmeyin. Bu akşam Fenerbahçe, 3 Temmuz'da yaşadıklarının hesaplaşmasını yapıyor. Sizler şike şike diye bağırıyordunuz. Bir daha tribünlere giremeyeceksiniz, ahlaksızlar." ifadelerini kullandı.

Şampiyon kupısını aldı!

2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, kupasına kavuştu.

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, lig  tarihinde elde ettiği 19. şampiyonluğun kupasını aldı. Sarı-lacivertli takıma  Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törende kupasını, Türkiye Futbol  Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı verdi.,

Başkan kızdı futbolcular gitmedi!

Aziz Yıldırım'ın konuşması sırasında Genç Fenerbahçeliler'in bulunduğu tribünden yükselen “Alex” sesleri başkanı çileden çıkarmıştı.

Yıldırım’ın taraftarlara tepki göstermesinin ardından Sarı- Lacivertli futbolcular da kupa turunda bu tribünün önünde durmadı. Başkanın tepkisine destek veren Fenerbahçeli futbolcular, taraftarlarla yaşadıkları coşku sırasında bu tribünü es geçti. Tribünlerdeki diğer taraftarlar da, başkan Yıldırım ve futbolculara destek verdi.internethaber.com

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153