banner171

Aziz Yıldırım'dan BOMBA açıklamalar!

Aziz Yıldırım'dan BOMBA açıklamalar!

Aziz Yıldırım'dan BOMBA açıklamalar!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Ateşi yorumcusu Oğuz Tongsir'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'de Futbol Ateşi programının yorumcusu Oğuz Tongsir'e önemli açıklamalar yaptı. Gündemi hayli yoğun olan Sarı-Lacivertli kulüple ilgili değerlendirmelerde bulunan Fener'in patronunun özellikle altını çizdiği bir nokta vardı: "Benim için iyi bir tablo çiz Oğuz. Kimse bana acımasın. Ben öyle şeyleri sevmem." İşte Aziz Yıldırım'ın birbirinden önemli açıklamaları:

"UEFA bize ceza vermeye kalkarsa, biz de kendi kozlarımızı oynarız. Bunun bir siyasi olay olduğunu söylersek, bu işin altından kimse kalkamaz. Siyasi olayın arkasından UEFA bize neye göre ceza verecek?"

"Sen karışma başkan dediler"

"CAS davasına ilişkin karar tamamı ile yönetim kurulu kararıdır. Benim davaya ilişkin yorumum ve kararım belli. CAS davasından ne olursa olsun vazgeçmeyelim dedim. Ancak yöneticiler bana gelip CAS davası konusunda sen karışma başkan dediler. Ben de şu an Fenerbahçe'yi yönetemediğim için aldıkları karara saygı duydum. Bu karar benim dışımda gelişti."

"Benim için iyi tablo çiz. Kimse bana acımasın"

"Burada doğru dürüst yemek yiyemiyorum. Kantinden konserve açıyorum; ama bir yere kadar yiyebiliyorsun. 10 kilo verdim cezaevinde. Bu sözlerim sonrasında insanlar bana acımasın, sevmem ben öyle şeyleri. Hoşlanmam öyle durumlardan. Ben gayet iyiyim. Çoluk çocuk her dakika ziyerete geliyor. Eşim ve çocuklarım beni yalnız bırakmıyor şükürler olsun. Oğuz, bunları söylerken benim çok sıkıntılı olduğumu belirtme. Kimse benim için üzülmesin. Benim için iyi tablo çiz. İyi olduğumu söyle insanlara. Oğuz bunların hepsini Futbol Ateşi'nde söyle. Ben programı hiç kaçırmadan izliyorum, yine izleyeceğim."

"Şikeden yatıyorsam diğerleri nerede?"

"Sonunda yattığımıza sayacaklar; ama ne zaman çıkacağımı bilmiyorum. Ama bu konuda yorum yapmam doğru olmaz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ben yargının vereceği kararı bekliyorum. Herkes elini vicdadına koysun. Şike yaptıysam, sekiz takım nerde? Veya niye onlar da içerde değil? Yapmadıysam neden burdayım? Düz mantık hesabı biri bunun cevabını versin.

Sadri ne yapıyor? (Gülerek)

"Bizim Sadri ne yapıyor. (Gülerek) sanki onlar hiçbir işe karışmamış gibi, dışarda yazılı ifade veriyorlar. Trabzonspor işi bu kadar berbat etmeseydi, buralara gelinmezdi.

Şampiyon olursak bu iş tamamdır

"Sporcularımız her hafta bir kupa ile beni ziyerete geliyorlar. İstermisin , futbolda da ligi kazanalım? Eğer kazanırsak bu iş tamam demektir."



Kaynak : //www.spor3.com/aziz-yildirimdan-bomba-aciklamalar-1308201h.htm#ixzz1tLwR3STC

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153