banner171

Bursaspor'u Pinto uçuruyor!

Bursaspor'u Pinto uçuruyor!

Bursaspor'u Pinto uçuruyor!

Bursa'daki karşılaşmaya Şilili golcü damgasını vurdu... Yıldız oyuncunun golüyle Yeşil-Beyazlılar öne geçti ama Ankaragücü skoru eşitledi. Pinto 89'da son sözü söyledi, takımını zafere taşıdı.

Bursa ile Ankaragücü arasındaki duygusal bağları hesaba kattığınızda, iki takım açısından da bir daha tekrarlamaması arzu edilen bir karşılaşmaydı dünkü randevu... Her zaman birbirlerine destek vermiş iki kardeş takımdan birinin küme düşmüş olması, maç başındaki duygusal atmosferin en büyük nedeniydi. Bursaspor’un kolay kazanacağını düşünenler hakemin başlama düdüğüyle birlikte yanıldıklarını anladılar atılan erken gole rağmen...

Zira, sahada çok koşan, mücadele eden ve her bir futbolcusu adeta arı gibi çalışan bir Ankaragücü vardı. Bursaspor, Başkent ekibinin gençliğinden kaynaklanan bu dinamizmi karşısında maçın büyük bölümünde bocaladı, oyun kurmakta zorlandı. Topa fazla sahip olmasının ve ikinci yarının ortalarından itibaren oyunu karşı alana yıkmasının ise bu direnç karşısında pek fazla bir ehemmiyeti olmadı. Maç erken bir golle başladı. 4. dakikada Battala’nın ön direğe ortasında N’Diaye dokundu. Direkten dönen topu Pinto tamamladı: 1-0. 10. dakikada Mert’in kullandığı serbest atışta İshak topu kafayla filelere gönderdi. Pinto’nun 33’de Bayram’ı geçemediği ilk yarı bu skorla kapandı. İkinci yarıda Bursa’nın baskısı vardı. Ancak ev sahibi ekip, kalabalık savunmayı ve kaleci Bayram’ı geçmekte bir hayli zorlandı. Ta ki, 89’a kadar. Bu dakikada Battala’nın serbest atışında Stepanov indirdi, arka direkte Pinto tamamladı: 2-1.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Deniz Çoban (6), Serdar Diyadin (6), Arkın Akgöl (6)

BURSASPOR: Yavuz (5)- Basser (6), Serdar (5), Stepanov (5), Vederson (6), Sestak (5), N'Diaye (6) (Dk.73 Bangura 6), Musa (4)(Dk.75 Barış 5), Ozan (?) (Dk.11 Mehmet Sak 7), Batalla (7), Pinto (7)

ANKARAGÜCÜ: Bayram (6)- Veli (5), Aydın (5)(Dk.78 Orhan), Ümit (5), İshak (7), Serkan (6), Bilal (5), Muhammed (5), Mert (5)(Dk. 60 Volkan 6), Kaan (6)(Dk.70 Mehmet Taşçı), Aybars (7)

GOLLER: Dk.4-89 Pinto (Bursaspor), Dk.10 İshak (Ankaragücü)

SARI KARTLAR: Bangura (Bursaspor), Mehmet Taşçı (Ankaragücü)



Kaynak : //www.spor3.com/bursasporu-pinto-ucuruyor-1246900h.htm#ixzz1pUburF1k

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153