banner171

''Can yeleği verin''

''Can yeleği verin''

''Can yeleği verin''

Derbi öncesi gösteri ekibindeki minikleri gören Terim, yetkililerin “Çocuklara çizme giydireceğiz” demesi üzerine, “Can yeleği giydirin!” cevabını verdi.

SAĞANAK yağıştan etkilenen saha zemini nedeniyle maçın hakemi Hüseyin Göçek tarafından ertelenen Spor Toto Süper Final ilk maçı olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Sarı kırmızılı takımın teknik adamı Fatih Terim, maçtan önce gösteri ekibi sahaya çıkacakken küçük çocukları görünce duruma tepki gösterdi. “Bu çocukları sahaya çıkartmayın yoksa hasta olurlar” diyen Galatasaray’ın teknik direktörü, yetkilileri uyardı. Organizasyonu gerçekleştirenler ise, Fatih Terim’e “Merak etmeyin, sahanın zemini su dolu olduğu için gereken önlemi alacağız ve çocukların hepsine çizme giydireceğiz” yanıtını verdi.

Fatih Terim ise, “İnönü Stadı’nın zemini göl olmuş, eğer yağmur böyle yağmaya devam ederse çocuklara çizme yerine can yeleği giydirin!” ifadesini kullandı.

Oyuncular da maçın oynanmasını istemedi

Karşılaşmanın ertelenmesini normal karşılayan Fatih Terim, ”Yapacak bir şey yok. Oyuncuların selameti için, herhangi bir sakatlık olmaması için bu karar alındı” dedi.
LİG TV mikrofonlarına konuşan Galatasaray Teknik Direktörü şunları söyledi: “Karşılaşmanın oynanabilmesi için hiçbir şart oluşmadı. Allah korusun kötü şeyler de olabilirdi. Felaket bir zemin. O kadar çalışılmasına rağmen top da gitmiyor.”
Maçın oynanması için bütün oyuncuların fikrinin alındığını belirten Terim, “Futbolcuların hepsi karşılaşmanın oynanmayacağını söyledi. Bence hakemimiz doğru bir karar verdi. TFF’nin kararına uyup maçı yarın yapacağız” diye konuştu.

Melo ile Riera birlikte oynayacaktı

G.Saray’da kavgaları ile gündeme gelen iki yıldız da ilk 11’deydi. Beşiktaşlı taraftarlar, Melo’ya ısınmaya çıktığında büyük tepki gösterdi.

G.SARAY, ertelenen maça Riera ve Melo ile başlayacaktı. Siyah beyazlı taraftarlar, normal sezondaki derbide kendilerine harekette bulunan Melo’ya büyük tepki gösterdi. İnönü tribünleri; Brezilyalı futbolcu aleyhine tezahüratta bulundu. Erteleme kararı olmasa iki takım maça şu kadrolarla başlayacaktı: BEŞİKTAŞ: Rüştü - Hilbert, İbrahim, Sivok, İsmail - Ernst, Fernandes, Veli, Quaresma, Holosko - Mustafa. G.SARAY: Muslera - Eboue, Semih, Ujfalusi, H.Balta - Melo, Selçuk, Engin, Riera - Necati, Elmander.

Maçın biletleri geçerli olacak

SÜPER Final’de Beşiktaş ile Galatasaray arasında dün Fi-Yapı İnönü Stadı’nda yapılması gereken, ancak olumsuz hava ve zemin şartları nedeniyle ertelenen karşılaşma sonrası akıllara, “Biletler yarın da geçerli olacak mı” sorusu geldi. Konuyla ilgili yaptığımız inceleme sonrası, satılan biletlerin üzerinde, “Maç sonuna kadar saklayınız” yazdığını gördük. Derbi maç için daha önce satılan biletlerin, yarın saat 20.00’de yapılacak karşılaşmada da geçerli olacağı öğrenildi.

Şemsiye de yağmurluk da taraftarlara fayda etmedi

Fİ-Yapı İnönü Stadı’nı dolduran Beşiktaşlı taraftarlar, yanlarında getirdikleri şemsiye ve yağmurluklara rağmen, yoğun yağışın gazabından kurtulamadı. Tribünlerde uzun süre bekleyen siyah beyazlılar, yağış nedeniyle sırılsıklam oldu.

Gençler de nasibini aldı

SÜPER Final Şampiyonluk Grubu’nun iptal edilen açılış maçı öncesi sahada bir gösteri düzenlendi. Bu organizasyonda görev alan gençlerin de, sergiledikleri şovların sonlarına doğru yağış nedeniyle oldukça ıslandığı gözlerden kaçmadı. (Hürriyet)



Kaynak : //www.spor3.com/can-yelegi-verin-1293013h.htm#ixzz1s86YTNq2

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153