banner171

Cenk alay konusu oldu !

Cenk alay konusu oldu !

Cenk alay konusu oldu !

Beşiktaş'ın kalecisi Cenk Gönen, Radamel Falcao'dan yediği golle Brezilya basınından bile tepki aldı.

Brezilya'nın ünlü spor haber portalı Globoesporte'de Kartal'ın yediği ikinci golle alay edilirken "Cenk, Falcao'yu gole davet edercesine bir tavırdaydı" yorumu yapıldı. Beşiktaş'ın 23 yaşındaki genç kalecisi Cenk Gönen, önceki gün UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Atletico Madrid ile oynanan rövanş maçında Radamel Falcao’dan yediği gol nedeniyle Brezilya’da alay konusu oldu.

Ülkenin önemli spor haber portalı Globoesporte’deki ‘Tembel kaleci’ başlıklı haberde, milli file bekçisinin bakışları arasında Kolombiyalı golcü Falcao’nun kafayla attığı golün videosu yayınlandı.

Bu görüntülü haber için ayrıca “Cenk, Falcao’yu gole davet edercesine bir tavırla Atletico Madrid’in ikinci golüne zemin hazırladı” yorumu yapıldı. Bilindiği gibi Cenk, gol pozisyonunda yükseklik kazanan topu izlemiş, Falcao da ondan önce davranıp kafayla meşin yuvarlağı ağlara bırakmıştı.

Bu sezon 5. kez BASİT gol yedi Falcao’ya adeta “Al da at” diyen Cenk bu sezon A.Gücü, F.Bahçe, Ordu ve G.Birliği maçlarında da adeta kalesini açtı.

İki sezondur forma giydiği Beşiktaş’ta birbirinden iyi maçlar çıkartmasının yanında çok sayıda kolay gol de yiyen Cenk, dünkü hatasının ardından bu sezonki 5. çok basit golünü yemiş oldu. 3-1 kazanılan A.Gücü maçında orta sahaya kadar çıkıp Tisdell’e kaleyi açan Cenk, 2-2’lik F.Bahçe derbisinde hatalı baraj kurdurmuş ve Cristian’a engel olamamıştı.

2-1 kazanılan Ordu maçında Culio’nun uzaktan şutunu ağlarına çelen Cenk, 3-2 kazanılan G.Birliği karşılaşmasında ise Azofeifa’nın vuruşunda topu içeri atmış ve takımını zora sokmuştu.



Kaynak : //www.spor3.com/cenk-alay-konusu-oldu--1245397h.htm#ixzz1pMyi9Ko6

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153