banner171

Fatih Terim'in son taktiği:Sizden 4 yıldız istiyorum

Fatih Terim son gecesini de tesislerde geçirdi, sabah takımla vedalaştı

Fatih Terim'in son taktiği:Sizden 4 yıldız istiyorum
 Futbolculara tek tek sarılan İmparator, “Hepiniz hakkınızı helal edin. İyisiyle kötüsüyle biz bir aileyiz. Siz her anlamda Türkiye’nin en iyi takımısınız ve sezon sonu 4. yıldızı takmanızı istiyorum” diye dilekte bulundu

Galatasaray yönetiminin görevden alındığını bildirdiği teknik direktör Fatih Terim önce evine gitmişti. Florya’dan sonra Terim’in evine giderek ‘İmparator’a sevgi gösterisinde bulunan, yönetimi istifaya bile davet eden taraftarların gelişi sonrası Tarabya’dan ayrılan Terim, adeta ‘sır’ olmuştu. 2 bin kişilik taraftarın arasından güçlükle çıkabilen tecrübeli hocanın akşamki adresi belli oldu. Terim’in, evinden ayrıldıktan sonra saat 02.30 sularında Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek, gece de burada yattığı öğrenildi.

G.SARAY EŞOFMANIYLA GELDİ
Sarı-Kırmızılı futbolcular, dün sabah yapılacak idman için tesislere geldiklerinde Fatih Terim’in arabasını otoparkta görünce büyük şaşkınlık yaşadılar. Çalışma öncesi iki dakika için G.Saray eşofmanlarıyla soyunma odasına inen ‘İmparator’, oyuncularına son derece duygusal bir konuşma yaptı. Vedalaşmak için G.Saray eşofmanlarını seçen Terim, “Sizden bu sezon sonu 4. yıldızı takmanızı istiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. İyisiyle kötüsüyle biz bir aileyiz. Siz her anlamda Türkiye’nin en iyi takımısınız” dedikten sonra oyuncularına tek tek sarılarak vedalaştı. Ayrılık vakti geldiğinde ise antrenör Hasan Şaş’ın ağlamamak için kendisini zor tuttuğu ifade edildi. Fatih Terim, daha sonra şahsi eşyalarını da yanına alarak tesislerden ayrıldı.


HTSPOR / Erhan TELLİ - Haluk AYYILDIZ

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2013, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153