banner171

F.Bahçe'de kabus bitmiyor!

F.Bahçe'de kabus bitmiyor!

F.Bahçe'de kabus bitmiyor!

Fenerbahçe’ye bir kötü haber de Volkan’dan geldi. Derbide dizi yarılan, buna rağmen maçı tamamlayan milli kalecinin dün yapılan kontrollerinde Beşiktaş’a karşı forma giyemeyeceği belirlendi. Alex’in de oynama olasılığı bir hayli zayıf..

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda emin adımlarla yolunda ilerlerken, yaralarını bir türlü saramıyor.
Ligde final serisinde üç maçını da kazanan ve iddiasını ortaya koyan sarı-lacivertliler sakat ve cezalı oyuncular yüzünden ciddi sorunlar yaşıyor.

Beşiktaş ile perşembe akşamı İnönü Stadı’nda yine zorlu bir doksan dakika oynayacak olan Fenerbahçe’de eksikler nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı çeken Teknik Direktör Aykut Kocaman’a bir kötü haber de kaleci Volkan Demirel’den geldi.

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda önceki gece oynanan Beşiktaş derbisinde Edu ile çarpışan ve dizine dikiş atılarak maçı zar zor tamamlayan milli kalecinin dün yapılan kontrollerinde perşembe günü forma giymesinin mümkün olmadığı anlaşıldı. Maçtan sonra “Bugün bu halimle oynadıysam, perşembeye de oynarım” ifadelerini kullansa da kulüp doktorları Volkan’ın sahaya çıkmasının çok zor ve riskli olacağını belirtti. Bu tatsız gelişmenin ardından teknik heyet derbi için genç kaleci Mert’i hazırlamaya başladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, ayak bileğinde oluşan ödem nedeniyle son iki maçta forma giyemeyen kaptan Alex’in ise son ana kadar durumunu bekleyip, bu futbolcunun forma giyip giymeyeceğine karar verecek. Ancak ağrıları bir türlü dinmeyen Alex’in de oynama olasılığının bir hayli düşük olduğu bildirildi.

Tahkim Kurulu tarafından tedbir konulan Emre Belözoğlu da hakkındaki dosya karara bağlanmadığı takdirde perşembe günü de takımdaki yerini alamayacak.

Samandıra’da durmak yok

Sarı-lacivertli ekip, 3 Mayıs Perşembe günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına izin yapmadan başladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, önceki akşamki Beşiktaş maçında ilk 11’de forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı, diğer futbolcuların ise 3 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadıkları bildirildi.
Beşiktaş maçında sol dizine aldığı darbe nedeniyle maç sırasında ve maç sonrasında dizine dikiş atılan Volkan Demirel ile sakatlığı süren Alex de Souza antrenmana çıkmadı. Bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü, Sezer Öztürk’ün ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptığı kaydedildi.
Sarı-lacivertliler, yarın basına kapalı yapacakları antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek. (Milliyet)



Kaynak : //www.spor3.com/f.bahcede-kabus-bitmiyor-1312142h.htm#ixzz1tb7dJ13d

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153