banner171

Galatasaray'a 1.92'lik dev İsveçli

İtalya basınında çıkan bir habere göre Galatasaray, İtalya'nın Genoa kulübünde forma giyen İsveçli oyuncu Andreas Granqvist'i kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray'a 1.92'lik dev İsveçli
 İtalya'nın spor gazetelerinden II Tempo'da yer alan bir habere göre, Galatasaray Genoa'nın İsveçli stoperi Andreas Granqvist'i transfer etmek istiyor.
Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarak büyük bir başarıya imza atan Sarı-kırmızılı takımda devre arası transferine sayılı günler kala transfer söylentileri de artıyor.

Son 16'da Almanya'nın güçlü takımlarından Schalke'yi eleyip yoluna devam etmek isteyen Galatasaray, devre arası transferi ile savunmadaki sorunlarına çözüm bulmak istiyor.

Transfer döneminin bitmesine 1 gün kala transfer edilen Brezilyalı oyuncu Cris'in performansından memnun olmayan Fatih Terim'in stoper ve sol bek mevkine takviye yapacağı belirtiliyor.

Stoper bölgesine transfer edileceği iddia edilen son isim ise Genoa'da forma giyen İsveçli savunmacı Andreas Granqvist.

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Elmander'in de vatandaşı olan 27 yaşındaki milli oyuncu 1.92 boyunda ve stoper mevkinde görev yapıyor.

Iı Tempo'nun haberine göre Genoa, İsveçli oyuncuyu bir teklif gelmesi halinde elden çıkarmaya sıcak bakıyor.

2011-12 sezonunun başında İtalya'nın Genoa kulübüne FC Gröningen'den 2 milyon Avro'ya transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu, 2012 Avrupa Şampiyonasında da İsveç Milli Takımı'nın formasını giymişti.Yenişafak 

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2012, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153