banner171

'Gaziosmanpaşa'mesaisi!

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci Turu'nda yarın (çarşamba) oynayacağı Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarına başladı.

'Gaziosmanpaşa'mesaisi!
 SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci Turu'nda yarın (çarşamba) oynayacağı Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarına başladı. Ligin 3'üncü haftasında Altınordu'yu 2-1 yenerek 7 puan ve averajla liderlik koltuğuna oturan turuncu yeşilliler, deplasmanda oynayacağı kupa maçında tur atlamak istiyor.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, lig maçları kadar kupa maçlarının da kendileri için önem taşıdığına dikkati çekerek, "Lig veya kupa ayrımı yapmıyoruz. Hedefimiz her maçı kazanmak. Gaziosmanpaşa maçına da galibiyet için çıkacağız. Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Turuncu yeşilli takımda Efecan Karaca, Altınordu maçında kırmızı kart gördüğü için Gaziosmanpaşa maçında takımdaki yerini alamayacak. Eyüp Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Niyazi İzgören yönetecek.
Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2013, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153