banner171

Karadeniz değil Akdeniz fırtınası

Medical Park Antalyaspor evinde Trabzonspor’u 2-1 yendi.

Karadeniz değil Akdeniz fırtınası

Spor Toto Süper Lig'in 25 haftasında Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor'a deplasmanda 2-1 yenildi. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 3'te Mehmet Eren ve 77'de penaltıdan Tita attı. Trabzonspor'un tek sayısı 18'de Mustafa Yumlu'dan geldi. Tita'nın kullandığı ilk penaltıyı Tolga Zengin çıkardı. Ancak hakem Hüseyin Göçek ihlal gerekçesiyle penaltıyı tekrarlattı. Bu penaltı da gol oldu.Medical Park Antalyaspor maçına kadar ligde son 8 karşılaşmasının 7'sini kazanan Trabzonspor, bu yenilgiyle 42 puanda kaldı. Geçen hafta Galatasaray deplasmanından puan çıkaran Medical Park Antalyaspor ise puanını 32'ye yükseltti.


JABA İLK 11'DE SAHAYA ÇIKTI

Trabzonspor'da Afrika Kupası'nda bulunun Didier Zokora'nın yanı sıra sakatlıkları süren Glowacki, Vittek ve Tayfun forma giymedi. Medical Park Antalyaspor'da ise kırmızı kart cezalısı İbrahim Dağaşan ile sakatlığı bulunan Ali Zitouni sahada yer almadı. Kırmızı-beyazlılarda yeni transfer Jaba ilk 11'de sahaya çıktı. Yeni transferlerden Janda ve Sinan Kaloğlu ise yedeklerde yer aldı.

BAŞKANLAR YAN YANA İZLEDİ

Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, karşılaşmayı yan yana izledi. Güneşli ve 16 derece sıcak bir havada oynanan karşılaşmaya Medical Park Antalyasporlu taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi. Açık tribün ve kale arkalarında boşluklar gözlendi. Trabzonsporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü dolduramadı.

BURAK YILMAZ'I UNUTMADILAR!

Medical Park Antalyaspor sahaya "Organ bağışlamak yaşam bağışlamaktır'' yazılı pankart ile sahaya çıktı. Medical Park Antalyasporlu taraftarlar Antalyalı olan Burak Yılmaz'ı da tribüne çağırarak alkışladı. Burak da Antalyasporlu tribünleri selamladı.

ÖMER ÇATKIÇ'A DESTEK VERDİLER

Kırmızı-beyazlı taraftarlar geçen hafta oynanan karşılaşmada Galatasaraylı taraftarlarla gerginlik yaşayan kaleci Ömer'e de sevgi gösterilerinde bulundu.

ANTALYASPOR - TRABZONSPOR

STAT: Mardan
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Selçuk Kaya, Kemal Yılmaz
SAAT: 16:00 / Lig TV

ANTALYASPOR: Ömer, Ali Tandoğan, Ali Turan, Deniz, Minev, Doğa, Kerem, Uğur İnceman, Mehmet Eren, Tita Jaba
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Colman, Aykut, Olcan, Alanzinho, Halil Altıntop, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153