banner171

Kartal hayata küstü!

Kartal hayata küstü!

Kartal hayata küstü!

Avrupa'ya veda eden, ligde Galatasaray'ın tam 17 puan gerisinde kalan Beşiktaş, kupadan da elenerek hedefsiz kaldı. Siyah-Beyazlılar, oynadığı son 13 karşılaşmada sadece 3 galibiyet aldı.

Türkiye Kupası’nda Bank Asya 1.Lig ekibi Boluspor’a yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş’ta, tablo iç karartıcı. Şubat ve Mart ayında oynadığı 13 karşılaşmanın 8’ini kaybeden Siyah-Beyazlılar, 2 maçta rakipleriyle berabere kaldı. Kartal, sadece 3 maçta kazanabildi. Bu kötü gidişat sonrası Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederken, ligde ise lider Galatasaray’ın tam 17 puan gerisinde kaldı. Artık tek amacı; Play-Off’a puan farkını azaltarak girmek olan Siyah-Beyazlılar’da, taraftarlar ise takıma büyük tepki gösteriyor. Forumlar ve internet sitelerinde bir araya gelen Beşiktaşlı futbolseverler, milyon eurolar kazanan futbolcuların sahada yüreklerini ortaya koymadığını söylüyor.

Kimse konuşmuyor

Oyuncuların ise ağzını bıçak açmıyor. Bolu bozgununun ardından sadece Hilbert ve Holosko konuşurken, diğer isimler yorum yapmaktan kaçındı. Konuşan iki isim ise, “Taraftarımızdan özür diliyoruz. Ligde 3 maçı da kazanacağız” dediler.



Kaynak : //www.spor3.com/kartal-hayata-kustu-1256872h.htm#ixzz1q1VaS2Yr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153