banner171

Nazilli Belediyespor,Gaziosmanpaşa’dan Hicabi ile Sofu'yu Aldı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Gaziosmanpaşa’dan Hicabi Demir ile Sofu Baykal ile 1’er buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

Nazilli Belediyespor,Gaziosmanpaşa’dan Hicabi ile Sofu'yu Aldı
 Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Gaziosmanpaşa'dan Hicabi Demir ile Sofu Baykal ile 1'er buçuk yıllık sözleşme imzaladı.
Nazilli Belediyespor'un Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler yaptığı açıklamada, "Sağ kanat oyuncusu Hicabi ile sözleşme imzaladık.Ayrıca, aynı takımdan 32 yaşındaki Sofu'yu transfer ettik. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz"dedi.

Sezonun ilk yarısında Gaziosmanpaşa formasıyla Aydınspor 1923'e karşı giyen Hicabi, savunmada etkili olmuştu. Giresunspor altyapısından yetişen oyuncu, Çaykur Rizespor,Bulancakspor, Ofspor,İnegölspor'da ve Gaziosmanpaşa'da forma giymişti. Sofu Baykal ise, Yeni Ereğlispor altyapısından yetişmiş, Medical Park Antalyaspor, Aksarayspor ,Fethiyespor, Ispartaspor, Turgutluspor, Yimpaş Yozgatspor, Ofspor,Denizli BŞB,Bayrampaşa ve İnegölspor'da forma giydi

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2014, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153