banner171

Necati golü için ne dedi ?

Necati Ateş, maç sonunda galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Necati golü için ne dedi ?

 

Galatasaray formasına golle dönen Necati Ateş, maç sonunda galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi.


Necati'nin açıklamaları şöyle:

"Benim adıma çok önemli bir maçtı. Kazanmak 3 puan almak çok önemliydi. Gol atmam da benim adıma artı bir avantaj oldu. Galatasaray'a gelmek önemliydi ama bundan sonrası çok daha önemli benim için. Gollerimle takıma katkı sağlamak istiyorum. Hücumda çok iyi oyuncularımız var. Bana büyük katkı sağlayacaklar. Rekabet başarıyı getirir. Hocam bana şans verdikçe elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.


"NECATİ İÇİN MUTLUYUM"


Galatasaray'ın 2. golünü atan Elmander ise şunları söyledi:
"Bugün zor bir maç bekliyorduk. Antep iyi bir takım. Ona göre hazırlandık. İlk yarıyı domine ettik, pozisyonlardan yararlanamadık. İkinci yarı şok bir golle başladık. iyi toparlandık ve galibiyet geldi. Necati için mutluyum. Bu kadar hızlı adapte olup golünü atması beni mutlu etti. Takım için onun gelmesi iyi oldu. Şu anda 4 forvet var ve rekabet oluştu"


 

ENGİN BAYTAR:Galatasaray'ın 2. golünde yaptığı harika asistle maça damgasını vuran Engin Baytar maç sonu şunları söyledi:


"Galibiyete katkım olmuş olabilir ama her şeyi takım olarak yapıyoruz. Önemli olan galip gelmemizdi. Bizim için önemli bir maçtı. Bursa'ya yenildik, Antalya ile içeride berabere kaldık.  Bu maçta ilk yarıdaki Antep maçının üzerimizdeki ekstra motivasyonu vardı. 9 kişi kalıp ezilmiştik o maçta.  Ama bugün bu galibiyet çok önemliydi.


Kaburgamda büyük bir ağrı var. Ama takıma faydalı olmak istiyorsanız bazen dişinizi sıkmanız gerekiyor. Geçen sene Trabzonspor'dayken Fenerbahçe ile büyük bir yarışa girmiştik. Ama şampiyonluğu alamamıştık. Bu sene son haftaya bırakmadan bu işi bitirmek istiyoruz.


Geldiğimden beri insanların kafalarındaki soru işaretlerini silmek istediğimi söylüyorum. Fatih Hoca büyük bir etken. Ancak her şeye rağmen insanın kendisinde bitiyor olay. Bu sene çok iyi gidiyorum. İnşallah bu sene şampiyon kadroda yer almak istiyorum"
 
(Habertürk)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153