banner171

Necati'den Fenerbahçe’ye mesaj!

Necati'den Fenerbahçe’ye mesaj!

Necati'den Fenerbahçe’ye mesaj!

Necati, Fenerbahçe’ye mesaj göndererek, “Yıllardır Kadıköy’de yaşadığımız şanssızlığı bu sene kıracağız ve Fenerbahçe’yi sahasında yeneceğiz” iddiasında bulundu.

TRTSpor’da dün akşam yayınlanan FUTBOL ATEŞİ programına konuk olan Necati Ateş, “Durum 2-2 olduğumda moralimiz çok bozuldu. Ben Sabri’ye bugün izlediğimiz her maçta son dakika golü atıldı, bizde atacağım dedim. Ardından Elmander golü attı. Golden sonra o sevinç, o zafer çığlıkları, o ortak coşku şampiyonluğa nasıl kenetlendiğimizin fotoğrafıdır” dedi.

Sarı-Kırmızılı futbolcu, Galatasaray’a tekrar geri dönmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Hiç yabancılık çekmedim. Takıma hemen uyum sağladım.. Fatih Terim’in bana olan güvenini boş çıkartmamak gerektiğini biliyorum..O yüzden her hafta daha iyi olmak zorundayım” dedi.

Necati Ateş, tüm takım şampiyon olacaklarına inandıklarını ve bu yolda tüm engelleri aşmaya kararlı olduklarını da vurgulayarak, “Seyircimiz bizi desteklemeye devam etsin. Onlara layık oynayıp, layık zaferler elde edeceğiz. Her maç bizim için çok önemli, her maça final havasında çıkıp kazanacağız” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu ezeli rakiplerine de mesaj göndererek, “Yıllardır Kadıköy’de yaşadığımız şanssızlığı bu sene kıracağız ve Fenerbahçe’yi sahasında yeneceğiz” iddiasında bulundu.



Kaynak : //www.spor3.com/necatiden-fenerbahceye-mesaj-1215396h.htm#ixzz1ngP43nyU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153