banner171

O golü atınca fiyatı katlandı!

O golü atınca fiyatı katlandı!

O golü atınca fiyatı katlandı!

Galatasaray'ın 4 koldan ikna etmeye çalıştığı Kalou, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya attığı golün ardından değerini katladı. Yıldız oyuncunun menaceri Linse'nin dudak uçuklatan bir imza bedeli istediği öğrenildi.

Transfer çalışmaları doğrultusunda bir süredir Kalou’yla ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, Fildişi Sahilli yıldızın menaceri Roger Linse’ye seneliği 4 milyon Euro’dan 4 yıllık teklif yapmıştı. Diğer taraftan oyuncuyu da ikna etmeye çalışan Cim Bom’da Eboue devreye sokulmuştu. Sarı-Kırmızılı oyuncu, vatandaşını 3 kez telefonla arayarak hem Galatasaray’ı hem de İstanbul’u övmüş ve teklifi kabul etmesini istemişti.

‘İmzalamazsan formayı giyemezsin’

Ancak Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Chelsea’nin deplasmanda Benfica’yı 1-0’la yendiği maçın tek golünü atan Kalou, değerini bir hayli katlamış durumda. İngiliz ekibinin eski hocası Villas Boas, kontratı sezon sonunda bitecek olan öğrencisine, “Eğer yeni sözleşme imzalamazsan, bir daha Chelsea forması giyemezsin” demişti. Ancak Portekizli çalıştırıcının kovulması ve göreve Di Matteo’nun devam etmesiyle işler değişti.

10 milyon Euro’dan bahsediyor!

Yıldız futbolcunun taliplerinin arttığı, hatta menaceri Roger Linse’nin 10 milyon Euro’ya (23.5 milyon TL) kadar varan bir imza bedelinden bahsettiği belirlendi. Bu gelişme, bonservisi elinde oyuncularla ilgilenen Galatasaray’ın iştahını kaçırmış durumda.



Kaynak : //www.spor3.com/o-golu-atinca-fiyati-katlandi-1267257h.htm#ixzz1qbvmQUud

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153