banner171

Önemli olan 3 puandı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Önemli olan 3 puandı

Fenerbahçe'nin sahasında 2-1 mağlup ettiği Mersin İdman Yurdu maçının ardından Teknik Direktör Aykut Kocaman, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İşte Kocaman'ın açıklamalarından sizler için derlediklerimiz;

"Bu günler futbol adına zor günler. Belediye maçında düşük bir mücadele vardı. Maçtan önce bugün takımın nasıl bir reaksiyon göstereceğini merak ediyordum. Belediye maçından sonra skor adına iyi işler yapmamız lazımdı. İlk yarıda bu doğrultuda iyi işler yaptık. Mersin takımı çok tecrübeli bir takım. İlk yarı için çok kolay bir maç oldu. İkinci yarı biraz daha dağınık gözüktük ve Mersin'i oyunun içine çektik. Golü yedikten sonra gerilim dolu anlar başladı. Bugün 3 puan daha önemliydi. Bizim temal amacımız Samsun maçından 3 puanla dönerek Beşiktaş maçına lige yeniden başlamak olacak.

1000. GALİBİYET KONUSU

Rakamlara futbolun içinde önem veriyorum. 1000. galibiyet hayırlı uğurlu olsun. Rakam olarak bir dönemeç. Bundan sonra umarım 2000. rakam daha erken gerçekleşir.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Sow, istediğimiz bir futbolcuydu. Umarım bizim ve kendisi adına hayırlı uğurlu olur. Umarım doğru bir transfer olmuş olsun. Hafta içi gelmesi gerekmiş olması lazım. Senegal'deki sorundan dolayı umarım bir aksilik olmaz. Aksilik olmazsa Perşembe günü burada olacak. Bir 2. transfer için bir şey diyemem; ancak ilerleyen günlerde her şey netleşir." (Maraton.com.tr)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153