banner171

Terim '10'a sarıldı!

Terim '10'a sarıldı!

Terim '10'a sarıldı!

Felipe Melo’nun yanı sıra Albert Riera’nın da cezalı olan Emre Çolak’ın yokluğunda ilk 11’e çok yakın olduğu öğrenildi.

Galatasaray’da önceki hafta kadro dışı kalıp, Süper Final maçları öncesinde affedilen iki yabancı yıldız Felipe Melo ve Albert Riera’nın dönüşü ‘ilk 11’le olacak.

Bilindiği gibi Melo’nun takım arkadaşı Riera’yı soyunma odasında dövmesinin ardından başlayan kriz, her iki oyuncunun da Manisa deplasmanında kadro dışı kalmasıyla devam etmiş, yönetimin verdiği ağır para cezasının ardından teknik direktör Fatih Terim ‘kavgacıları’ affetmişti.

Dün ve önceki gün takımla birlikte antrenmana çıkan iki yıldızın, kadro dışında geçirdikleri 5 günün acısını performans olarak sahaya yansıtması, teknik ekibin yüzünü güldürdü.

İLK 11’DE DENEDİ

2 gündür çalışmalara başlayan her iki oyuncunun oldukça hırslı oldukları öğrenildi. Performanslarıyla yeniden teknik direktör Fatih Terim’in gözüne girmeyi başaran ikiliden Felipe Melo’nun Beşiktaş derbisinde ilk 11’de görev almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Brezilyalı yıldız, her zaman olduğu gibi orta alanda Selçuk İnan ile yan yana görev alacak. Terim’in, sarı kart cezalısı Emre Çolak’ın yerine de dünkü taktik çalışmada Riera’yı ilk 11’de denediği öğrenildi. İmparator bir son dakika sürprizine imza atmazsa, Galatasaray zorlu İnönü deplasmanına Melo ve Riera’nın yer aldığı ilk 11’le çıkacak.

(HTSPOR / Erhan TELLİ)



Kaynak : //www.spor3.com/terim-10a-sarildi-1290105h.htm#ixzz1rvTqvpNN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153