banner171

Terim bu taktikle Fener'i yıkacak!

Terim bu taktikle Fener'i yıkacak!

Terim bu taktikle Fener'i yıkacak!

Galatasaray, Fenerbahçe derbisine kilitlenirken teknik direktör Fatih Terim, uzun süredir uyguladığı çift forvetli sistemden Kadıköy'de de vazgeçmeyecek.

ÇEKİNMEDİĞİNİ GÖSTERECEK

Lig TV'nin haberine göre Tecrübeli teknik adamın derbiye çift forvetle çıkarak oyuncularına daha soyunma odasında rakipten çekinmediğini göstermeyi planladığı, son haftaların formda isimleri Necati Ateş ve Elmander'i birlikte sahaya sürerek rakibe de aynı mesajı vermeyi istediği belirtildi.

Fatih Terim'in Necati ve Elmander gibi mücadele ve fizik gücü yüksek iki oyuncuyla Fenerbahçe savunmasını yıpratarak orta sahadan çıkacak sürpriz golcülerle sonuca gitmeyi hedeflediği, Selçuk, Melo ve Emre Çolak gibi duran toplarda ve uzaktan şutlarda etkili isimlerden sık sık kaleyi yoklamalarını istediği öğrenildi.

Savunma oyuncularından maç boyunca adamlarına yakın oynamalarını isteyen Fatih Terim'in futbolcularına her fırsatta sakin olmaları,tahriklere kapılmamaları ve stres yapmamalarını hatırlattığı da vurgulandı.

Bu arada alınan karar gereği derbiye gidemeyecek Galatasaray taraftarının derbi günü için bir takım sürprizler planladığı belirtildi. Kalabalık bir grupla takımı Florya'dan uğurlayacak olan taraftarların diğer organizasyonlar için hazırlık halinde olduğu öğrenildi.

FLORYA GÜNLÜĞÜ

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 17 Mart Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, ısınma ve açma germe hareketleriyle başlayan futbolcuların, daha sonra üç grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın ana bölümde ise taktik çalışma yapıldığı kaydedildi.

Sarı-kırmızılı takımda yıldız oyuncu Felipe Melo'nun, sol kasık adalesindeki sertleşme nedeniyle tedbir amaçlı olarak günü tedaviyle geçirdiği duyuruldu.



Kaynak : //www.internethaber.com/fatih-terim-derbi-galatasaray-fenerbahce--407250h.htm#ixzz1p1PWaSnj

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153