banner171

Trabzonspor'un kaptanı geri dönüyor

Trabzonspor'un kaptanı geri dönüyor

Trabzonspor'un kaptanı geri dönüyor
Medical Park Antalyaspor maçında forma giymeyen ancak Galatasaray maçında takımdaki yerini alması beklenen Tolga bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamasında, kupada elde edilen sonucun morallerini bozduğunu, ancak bu durumun etkisini üzerlerinden attıklarını söyledi.

Medical Park Antalyaspor maçından dersler çıkardıklarını ifade eden Tolga, ''Çıkardığımız dersleri önümüzdeki maçlara yansıtmamız lazım. Tüm arkadaşlarla maçtan sonra gerek bireysel gerekse de gruplar halinde görüşüyoruz. Hatalarımızı ve nasıl daha iyi olabileceğimizi konuşuyoruz. Bu konuda elbette benim sorumluluğum fazla. Elimden geleni yapıyorum. Üzülmek hiç bir şeyi geri getirmiyor'' dedi.

Galatasaray maçının güzel bir şekilde geçmesini beklediklerini dile getiren kaptan Tolga, ''Lider ile zorlu bir maç oynayacağız. Ancak bizim kalitemiz de belli. İyi oynadığımızda neler yapabileceğimizi defalarca gösterdik. Ondan sonra rakibin artıları, eksileri gelir. Son Beşiktaş ve Sivasspor maçlarındaki oyunumuz bunun ispatı. Umarım istediğimiz puanı ya da puanları alırız'' ifadelerini kullandı.
//spor.internethaber.com/spor/super-lig/trabzonsporun-kaptani-geri-donuyor-118513.html

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153