banner171

Ustaların düellosu

Ustaların düellosu

Ustaların düellosu

Fatih Terim, Elmander'in yokluğunda orta alandan gol katkısı bekliyor Şenol Güneş ise "Play-off'a umutlu girmek için kazanmamız şart" dedi.

Süper Lig'de haftanın en önemli maçı bu akşam Türk Telekom Arena'da oynanacak... Normal sezonun bitimine 3 maç kala zirvede yer alan Galatasaray, seyircisi önünde Trabzonspor'u konuk edecek. Nefesleri kesecek derbi 19.00'da başlayacak.

ÇAKIR YÖNETECEK

Sezonun en flaş hakemi olan Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maçta iki takım da mutlak galibiyet hedefliyor. Galatasaray takipçisi Fenerbahçe'ye karşı avantajını kaybetmemek için kalan 3 maçtan da zaferle ayrılmak istiyor. Trabzonspor ise en azından Şampiyonlar Ligi hedefi için Arena'da 3 puan hedefleyecek.

EN BÜYÜK SIKINTI ELMANDER

Galatasaray cephesi kritik 90 dakika öncesi Elmander sıkıntısı yaşıyor. Özellikle derbilerde attığı gollerle dikkatleri çeken İsveçli yıldız sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Teknik direktör Fatih Terim sisteminden yine taviz vermeyecek ve Elmander'in yerine Baros'a şans tanıyacak.

BOL BOL ŞUT ÇEKİN

Fakat tecrübeli hoca, Baros'un formsuzluğu nedeniyle orta alandaki oyuncularından skor katkısı bekliyor. Selçuk, Melo ve Engin'le görüşen Terim, "Fırsat buldukça savunma arkasına koşu yapın. Bol bol şut çekin" uyarısında bulundu.

HEDEF İNÖNÜ PERFORMANSI!

Trabzonspor cephesinde ise hedef Beşiktaş deplasmanındaki performansı tekrarlamak... Teknik direktör Şenol Güneş futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Play-off'a umutlu girmek için mutlaka bu maçı kazanmalıyız" ifadesini kullandı. (Takvim)



Kaynak : //www.spor3.com/ustalarin-duellosu-1258481h.htm#ixzz1q8UrQkNJ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153