banner171

Volkan ve Emre'den kağıt açıklaması

Fenerbahçe'nin saha içinde kağıt dolaştırma hareketiyle ilgili takımın tecrübeli isimlerinden açıklama geldi. Hem Volkan hem de Emre, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'yi ti'ye alan olay için 'Biraz espri yapalım dedik' ifadelerini kullandılar.

Volkan ve Emre'den kağıt açıklaması
 Volkan maç sonrası yaptığı açıklamada, "Kağıt fikri ben dahil bir iki arkadaşın fikriydi. Güzel bir espri oldu. Kimseyi hedef alan bir şey değildi. Biz kimseyi aşağılamayı amaçlamadık. Diğerleri gibi küfür etmektense böyle bir espri yapalım dedik" dedi.
Futbolculardan Emre Belözoğlu'ysa Kadınlar Basketbol Ligi final serisi son maçında yaşanan olaylara atıfta bulunarak, "İki gün önceki nahoş görüntülerden sonra, saha dışına gittiğinizde karşınıza aldığınız büyük bir camiaysa daha düzgün davranışlarda bulunabilirsiniz. Kağıt olayı Volkan'ın düşüncesiydi. Sezonun geneline hoş bir espriydi. Yıllarca Mancini ile çalıştım ben, çok büyük bir teknik adam. En iyi teknik adamlardan birisi benim çalıştığım. Yanlış anlaşılmasın, inşallah bir yere çekmezler. Sezonu genel anlamda bir espri ile bitirmek istedik" diye konuştu.AMK

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153