banner171

Yönetimden doping!

Beşiktaş yönetimi, Avrupa’da zorlu Braga sınavına çıkacak olan futbolculara büyük bir jest yaptı.

Yönetimden doping!

 Başkan Demirören’in talimatıyla hesaplarına transfer alacaklarına mahsuben 5 milyon TL yatırılan oyunculara hafta içinde 5 milyon TL daha ödenecek.


Avrupa’da Braga ile zorlu bir sınava çıkacak olan Beşiktaş’ta, yönetim futbolculara ödenmesi gereken transfer taksitlerinin bir kısmını dün ödedi.

Braga karşılaşması öncesinde oyuncularının moralini yüksek tutmak isteyen siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ilk etapta 5 milyon TL tutarında bir rakamın, futbolcuların hesabına yatırılması için talimat verdi. Yönetim 5 milyon TL’lik ödemenin dışında bir 5 milyon TL daha oyuncuların hesabına yatıracak. Hafta içinde yapılacak ikinci ödemeyle birlikte böylece futbolculara 10 milyon TL transfer taksitleri ödenmiş olacak. Siyah-beyazlı oyuncular yönetimden gelen bu müjdeli haberle sevinirken, yönetimin geç de olsa futbolcuların taksitlerini ödemeye devam edecekleri belirtildi.

Carvalhal terapisi

Bu arada UEFA Avrupa Ligi’nde Braga ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Beşiktaş’ta, Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal ile Portekizli futbolcular ilginç bir sınav verecek. Siyah-beyazlıların Portekiz’de başarılı olabilmesi için ter dökecek olan Quaresma, Almeida, Simao ve Fernandes, Carvalhal tarafından adeta psikolojik motivasyona tabi tutuldular.

Son haftalarda alınan olumsuz eleştirilerin bu karşılaşma ile son bulabileceğini dile getiren siyah-beyazlı çalıştırıcı, Portekizli futbolculara, “Bu maç en başta bizim olmak üzere tüm camianın yeniden ayağa kalkma maçı olacak. Sadece Beşiktaşlıların gözü bizim üzerimizde olmayacak, tüm Türkiye ve Portekiz bizi takip edecek. Braga’yı Portekiz’de yenmemiz halinde her iki ülkede de ayakta alkışlanacağız. Son haftalarda taraftarımızı çok üzdük. Onların sizler başta olmak üzere bütün futbolculardan çok büyük beklentileri var” diye konuştuğu öğrenildi.



Kaynak : //www.spor3.com/yonetimden-doping-1190691h.htm#ixzz1mD5Ca3BL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153