banner171

Yönetimi zora soktu !

Aysal, Melo’nun bonservisinin alınmasını isteyen Fatih Terim ve futbol şubesi arasında kaldı.

Yönetimi zora soktu !
 Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal, Melo’nun bonservisinin alınmasını isteyen Fatih Terim ve futbol şubesi ile pahalı olduğu için vazgeçilmesi için bastıran yöneticilerin arasında kaldı.

G.Saray’da Juventus’tan 1.5 milyon Euro’ya kiralanan Felipe Melo’nun bonservisinin alınmasını isteyen teknik direktör Fatih Terim ile 13 Milyon Euro’luk bonservisini pahalı bulan yöneticiler arasındaki muhtemel kriz kapıda bekliyor. Sezon başındaki bir toplantıda, Melo’nun yıllık 3.3 milyon Euro’su garanti, maç başılarla 4 milyon 320 bin Euro’luk maliyetini yüksek bulup, Fatih Terim ve 2. başkan Ali Dürüst’ü eleştiren başkan yardımcısı Adnan Öztürk ve Sedat Doğan’ın, sezon sonunda 13 milyon Euro’ya alınması için opsiyonu olan yıldıza yine karşı çıkacak.

FİYATI DÜŞÜRÜLMEZSE ONAY ÇIKMAYABİLİR
Felipe Melo’nun bonservisi 13 milyon Euro’dan aşağıya düşürülse bile yıllık 4 milyon Euro’yu aşan bir bedelle sözleşme yapılmasına tavır alacak olan bazı yöneticilerin, ekonomik şartlar nedeniyle ancak maliyeti yarı yarıya düşerse transfere onay verebileceklerini söyleyecekleri belirtildi. Bu da Melo’nun bonservisinin en fazla 6-7 milyon, garanti ücretinin de en çok 2.5 milyon Euro’yu geçmemesi anlamına geliyor. (Habertürk)



Kaynak : //www.spor3.com/yonetimi-zora-soktu--1194655h.htm#ixzz1mRFJsbHE

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153