banner171

7 Yıldızlı Pazar Alanları Sultangazi'de 3.'sünün Temeli Atılıyor

Sultangazi Belediyesi’nin 7 yıldızlı pazar alanları ve hizmet tesisi yapım hamlesi devam ediyor.

 7 Yıldızlı Pazar Alanları Sultangazi'de 3.'sünün Temeli Atılıyor
Sultançiftliği ve İsmetpaşa mahallerinden sonra 50. Yıl Mahallesi’nde de 7 Yıldızlı Pazar Alanı ve Hizmet Tesisi’nin temeli atılıyor. 7 ayrı üniteyi içinde barındıran tesiste; mahalle pazar yeri, İsmek, aile sağlığı merkezi, kurban kesim yeri, afet merkezi, otopark,  park- çay bahçesi bulunuyor.


Sultangazi Belediyesi ilçenin farklı noktalarında planladığı 7 Yıldızlı Pazar alanlarının üçüncüsünü 50. Yıl Mahallesi’nde yapılıyor. Sultangazi Belediyesi daha önce de Sultançiftliği ve İsmetpaşa Mahalleleri’nde çok fonksiyonlu Pazar alanlarının temelini atmıştı. Bu tesislerin yapımı hızla devam ederken, kısa sürede hizmete alınması hedefleniyor.

50.Yıl Pazar Alanı ve Hizmet Tesisleri

50. Yıl Mahallesi’nde yapılacak Pazar Alanı ve Hizmet Tesislerinin ihalesi tamamlanarak inşaat aşamasına gelindi. Temeli törenle atılacak 50. Yıl Pazar Alanı ve Hizmet Tesisleri binası, 10 bin metrekare inşaat alanı ve 2 bin metrekare peyzaj alanından oluşuyor. 7 ayrı üniteyi içinde barındıracak tesis; afet zamanlarında toplanma yeri, Pazar alanları ise Kurban bayramları zamanında kurban kesim yeri olarak hizmet verecek şekilde tasarlandı.

PROGRAM


Tarih  :12 Ekim 2012 (Cuma)

Saat    :14.00

Yer     :50. Yıl Mahallesi B Caddesi Üzeri


Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2012, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153