banner171

Ak Parti Sultangazi ziyaretlerine tam gaz devam ediyor.

AK Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanlığı STK ziyaretlerine başlandı.

Ak Parti Sultangazi ziyaretlerine tam gaz devam ediyor.
 Sivas Platformu Kadın Kolları Başkanı Şengül Kazanır hanım efendiyi, AK Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Aynur Keleş ve ilçe Başkan yardımcıları Fatma Yazıcı, Nilgün Koca ziyaret etti.

  Sayın Öztürkmen: kadınlarımızın karar alma mekanizmalarında aktif rol almalarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bundan sonrası için de bu ziyaretlerin devam edeceğini, ilçemizde kadınlara yönelik yapılacak olan faaliyetlerin değişik kesimlerdeki kadın grupları ile görüş alışverişi çerçevesinde yapılacağını belirtti.

Altunay ve Atım'ın Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor.

  AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı ve Sultangazi Belediye Başkanlığının her Cuma yaptığı esnaf ziyaretleri devam ediyor. Bu haftaki ziyaretin adresi Sultangazi-Esentepe Mahallesinde bulunan OM-AR Tekstil oldu.

  AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve AK Parti Sultangazi İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Yaşlılar komisyonu Başkanı Alihan Genç, AK Parti Sultangazi STK, İş Adamları Komisyon Başkanı Yunus Akkuzu ve komisyon üyeleri İsmail Yalçın, Aytaç Akkaya, Muhammed Özdemir, M. Hanefi Emre, Recep Tilki, İlkin Gökçe, Hikmet Alptekin, Kerim Şengül, Ak Parti Esentepe Mahalle Başkanı Aydın Şimşek ve Mahalle teşkilatı katıldı.

 

  Ziyarette sektör ve Türkiye’nin ekonomisi hakkında açıklamalar yapan AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım, hükümetin istikrarlı politikaları sayesinde dünyanın birçok yerinde ekonomik daralma ve küçülme ile birlikte krizler yaşanırken, Türkiye’nin büyüme rakamları ile bütün dünyanın ilgi odağı olmaya devam ettiğini söyledi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise ilçede 3,5 yıl içerisinde çok büyük gelişmeler yaşandığını ve önümüzdeki süreç içerisinde yaşanacak gelişmelerin sonucunda Sultangazi’nin hak ettiği yere geleceğini belirtti. Ayrıca Başkan Altunay; “Mahalli seçimlere henüz 1,5 yıl olmasına rağmen biz her hafta bir esnafımızı ziyaret ederek onların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyerek karşılıklı istişareler sonucu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıca her gün sokaklara inerek, ilçemizin nabzını tutuyor ve ilçemizi vatandaşlarımızın istek ve dilekleri doğrultusunda şekillendiriyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2012, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153