banner171

DAHA GÜÇLÜ BİR SULTANGAZİ İÇİN YOLA ÇIKTIK

Ak Parti Sultangazi ilçe yönetimi seçim sonrası ziyaretlerine başladı.

DAHA GÜÇLÜ BİR SULTANGAZİ İÇİN YOLA ÇIKTIK
Ak Parti Sultangazi ilçe yönetimi seçim sonrası ziyaretlerine başladı. Belediye Başkanı Cahit Altunay’ında katıldığı ziyaretlerde ‘Daha Güçlü bir Sultangazi’ imajı verildi.

7 Ocak 2012 Cumartesi günü yapılan Ak Parti 2. Olağan Kongresiyle, yeniden seçilen Av. Murat Atım, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkanı Cahit Altunay bir dizi ziyaret ve açılışlara katıldılar. “Daha güçlü bir Sultangazi” sloganıyla yeni bir yol haritası çizen Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve ekibi ilçedeki Sivil Toplum Örgütleri ve İşadamlarını ziyaret ederek fikir, alışverişinde bulundular.
Esnaf ve Sultangazililerin sıkıntılarını ve sorunlarını da yerinde dinleyen Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve Belediye Başkanı Cahit Altunay, ‘Daha Güçlü bir Sultangazi’ için halk ile iç içe olmaya devam edeceklerini söylediler. Ziyaretler hakkında bilgi veren Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, “İlçe kongremizde sonra yeni oluşan yönetim kurulu üyelerimiz, komisyon başkanlarımız ve Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay ile beraber halkın sorunlarını yerinde dinlemek için alanlara inerek daha güçlü bir Sultangazi için çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik çerçevesinde yürüttüğümüz çalışmalarımızı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Sultangazililerin kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı memnun olduklarını dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, “Bizler birlik ve beraberliğin yanı sıra kardeşliğe önem veren bir siyasi partiyiz. Ak Parti ailesi olarak her zaman kardeşliğimizi ön planda tutarak Sultangazi’ye hizmet etmeyi kendimize ilke edindik” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153