banner171

Emirgan Korusu'nun Özel Misafirleri

Sultangazi Belediyesi Şehitler Haftası nedeniyle şehit ailelerini, Emirgan Korusu’nda ağırladı.

Emirgan Korusu'nun Özel Misafirleri


Pembe Köşk’de şehit yakınlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz, ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir” dedi.

Lale Festivali için çiçeklerle bin bir renge bürünen Emirgan Korusu, hafta sonu özel misafirlerini ağırladı. Sultangazi Belediyesi, Şehitler Haftası nedeniyle ilçede ikamet eden şehit ailelerini Emirgan Korusu’nda misafir etti.

Emirgan Korusu içerisinde yer alan Pembe Köşk’de şehit yakınlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir” dedi.

Ulusal bütünlüğümüzü bozmaya çalışan güçlere karşı çıkıp, bu uğurda canını feda eden tüm şehitlere minnet borcunun ödenemeyeceğini ifade eden Başkan Altunay, “Bu yüzdendir ki şehitlerimize sahip çıkmak ve onları anmak en kutsi görevlerimiz arasındadır. Tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, kendilerine yüce Allah’tan rahmet diliyorum” ifadesi kullandı.

Program öncesinde şehit ailelerini evlerinde bizzat ziyaret ederek sorunlarını dinleyen ve kahvaltılı programa davet eden Başkan Altunay, Pembe Köşk’ün Bahçesinde de uzun süre şehit aileleriyle sohbet etti. Başkan Altunay daha sonra Emirgan Korusu’nu gezdirdi. Lale Festivali nedeniyle Emirgan Korusu’nda dikilen lale ve diğer çiçekleri yakından  inceleyen şehit yakınları bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153