banner171

Genç kadının katili komşusu

Vahşice katledilen Nilüfer, platonik aşka kurban gitmiş.

Genç kadının katili komşusu
 Sultangazi’de tüyler ürperten cinayetin faili yakalandı. Boğazı kesilerek öldürülen 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler’in katil zanlısı olarak komşusu Gökhan U. gözaltına alındı.

5 yıl önce evlendiği eşinden 1.5 yıl önce boşanan 1 çocuk annesi Nilüfer Aygüler, O Caddesi Sultankent Sitesi 12′nci Blok 5 numarada ailesiyle birlikte yaşamaya başladı. Çalıştığı özel güvenlik firmasından ayrılan Nilüfer, ailesinin de işe gitmesiyle birlikte evde yalnız kaldı. Ablasının telefonlara cevap vermemesi üzerine eve kontrole gelen kardeşi Ercan Aygüler tarafından vahşice katledilmiş olarak bulunan talihsiz kadının katil zanlısı komşusu çıktı. Kapının zorlanmamasından yola çıkan dedektifler, öncelikle komşularını sorguladı.

SORGUDA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Aynı apartmanın 2 üst katında oturan ve tekstil işiyle uğraşan 25 yaşındaki Gökhan U.’nun da ifadesi alındı. Çelişkili ifadeler veren Gökhan U. bir süre sonra cinayeti işlediğini itiraf etti. Nilüfer Aygüler’in boşanmasından sonra ondan hoşlanmaya başladığını söyleyen Gökhan U. ilk sorgusunda “Evde kimsenin bulunmadığını biliyordum. Zili çaldım. Kapıyı açtı. İçeriye girdim. Ona aşık olduğumu söyledim. Bana yüz vermedi ve beni istemediğini söy

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153