banner171

Siyasiler Altunay Ailesi’nin Mutlu Gününde Buluştu!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın kızı Büşra Altunay, Serdar Kızıldağ ile dünya evine girdi. Florya Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen düğün töreninde Büşra ve Serdar çiftinin nikahını, Başkan Altunay tarafından kıyıldı.

Siyasiler Altunay Ailesi’nin Mutlu Gününde Buluştu!
 Evlilik cüzdanını ise nikah şahitleri arasında yer alan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu tarafından gelin hanıma verildi.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın kızı Büşra Altunay, dünya evine girdi. Serdar Kızıldağ ile hayatlarını birleştiren Büşra Altunay’ın düğün töreni, Florya sosyal Tesisleri’nde yapıldı. 

Düğün törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Ahmet Baha Öğütken, Bülent Turan, Sevim Savaşer, Harun Karaca, Ünal Kaçır, Hüseyin Bürge, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz, ilçe belediye başkanları, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım ve çok sayıda davetli katıldı.

Büşra ve Serdar çiftinin nikahını ise Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay tarafından kıyıldı. Evlilik cüzdanını nikah şahitleri arasında yer alan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu tarafından gelin hanıma verildi. Bakan Müezzinoğlu burada yaptığı konuşmada aile kurumunun önemine dikkat çekerek, “Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir. Evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim” diye konuştu.
Gphaber Ailesi olarak Büşra ve Serdar çiftine bir ömür boyu mutluluk dileriz…

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2014, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153